Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
FEE - kratak pregled/istorijat...
STRANA 2 OD 2
Fire-Angel Evo, citam, cudim se i krstim se 03.04.2007. 16:18 #15205

status: user
broj poruka: 2
isao sam i na elitesec.Likovi kazu 15 mesto, cuo sam na TVui na B92 kada je bila afera `index`, ETF je 15!!! To je rekao rektor i potvrdila Srbijanka. Slepce, ne lista za BU koji je unakazen ostalim skolama, vec ETF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostale skole pored masinca, medicine i matematickog su gola truba ali svakako respektniji od vas prasinara. Tamo je Shefield koji je skart u odnosu na ovaj na 60 mestu. A i ova dvojica su nepojmljivi objasnjavajuci i gubeci vreme. To je kao da beskicmenjake pokusas nauciti pravilima bridza. Gospodo, sto ne ide ne ide.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Fire-Angel Da vam pojasnim, da ne bude dvosmisleno 03.04.2007. 16:28 #15207

broj poruka: 2
posto, vidim, inteligencija vam nije jaca strana, ali i jezik vam je seseljevski demagogocan. Pa da zakljucim, nadam se, za kraj: skidam kapu postenim elektrotehnicarima, zaista su najboji, mada ni mi sa beogtradskog masinca nismo za bacanje, daleko od toga!!! THE END

P.S. Onu emisiju na B92 sam licno gledao sa drugaricama, i to ti je iz 2-ge ruke!!!Sta cete-potukli vas ETfovci, i nas a kamo li `vas`

PCoprema STRUCNO!!!??? 03.04.2007. 19:37 #15216

broj poruka: 292
Koji to `covek` moze da programira istovremeno u 10ak razlicitih programskih jezika/okruzenja? Od kojih je 5 koncepcijski potpuno razlicito? Tu bi se i najbolji od najboljih pogubili u komandama, logickom pristupupu. To je toliko povrsna izjava da nemam reci. Od C++ verovatno zna da otvori samo asemblerski kod instrukcija, visestruko nasledi par klasa uz malo polimorfizma, a doticanje procesorskih registara, direktni pristup maigstrali...hard low level programiranje da i ne pominjemo. Inace, kolega Machine, koliko sam cuo sa strane, iako nije najbolji na faxu po duzini studija i ocenama spada u profesionalce u skoro svakom smislu (pogotovo u informacionim tehnologijama, hardware&software). Osvrnimo se na ovo, TV: kada se na vestima (kod svih) govori o protestima snima se filozofski fax, kada se govori o malverzacijama snimaju pravni i ekonomski a kada se govori naucnim dostignucima i kakvom-takvom prosperitetu u tok kontekstu prikazuju zajednicku zagradu elektrotehnickog, gradjevisnkog i arhitektonskog faxa. Koincidencija? Tesko! Takon je i u filmovima i u reportazama i u vestima, svuda. Zao mi je gospodo, izgubili ste, ne za malo, nego za mnogo. Stvarno mi je zao ali iskreno pogledajte istini u oci i recite, ovo sto smo napisali je samo bledi pokusaj da opravdamo svoj neuspeh u tako visokom i priznatom skolovanju. Zalim vas, onako intelektulano. Sve najbolje!

zeljkoa Bez vređanja molim ... 03.04.2007. 20:52 #15220

status: admin
broj poruka: 714
Molim da momentalno prestanete sa uvredama , da ne bi bilo : A što si obrisao temu ... ?

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milos24 Re: Evo, citam, cudim se i krstim se 03.04.2007. 22:19 #15225

broj poruka: 282
Link prijatelju, samo to trazim.

Pozdrav

Milos

Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga,
Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga,
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se,
Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.

:: isao sam i na elitesec.Likovi kazu 15 mesto, cuo sam na TVui na B92 kada je bila afera `index`, ETF je 15!!! To je rekao rektor i potvrdila Srbijanka. Slepce, ne lista za BU koji je unakazen ostalim skolama, vec ETF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostale skole pored masinca, medicine i matematickog su gola truba ali svakako respektniji od vas prasinara. Tamo je Shefield koji je skart u odnosu na ovaj na 60 mestu. A i ova dvojica su nepojmljivi objasnjavajuci i gubeci vreme. To je kao da beskicmenjake pokusas nauciti pravilima bridza. Gospodo, sto ne ide ne ide.
::
milos24 podeljena licnost 03.04.2007. 22:22 #15227

meni vi izgledate kao ista osoba,
Fire-Angel = PCoprema = machine.

Pozdrav

Milos

PCoprema Kako te bre nije sramota 03.04.2007. 22:32 #15228

kao prvo ja znam masinu, ovaj novi je niko skoro bar po porukama i od njega se ogradjujem. Ali ono drugo: sada mi rece ortak, pa ti si sa VETS (akronim za Vikend `ET` Skola).VETS je bar 50x slabija u svemu pa olos sa PMF-a, masinca i ETF-a begaju tamo. Pa kod vas je Laslo profesor a kod nas asisent, a sve vucete sa nasih servera...i nemoj vise da se javljas nego se stidi, sakrij negde i uci, jer ono sto smo mi zaboravili ti neces nikada saznati. Eto, pratim kolegu i njegovu doslednost, zbogom i od mene, sada se zna ko je ko.

milos24 Re: Kako te bre nije sramota 03.04.2007. 22:44 #15229

Takodje sam i na doktorskim studijama na PMF-u.
VETS sam upisao zbog odlicne prakse koja se dobija tamo, i zavrsavam je uskoro.
Takodje smatram da je VETS odlicna skola.

Pozdrav

Milos

:: kao prvo ja znam masinu, ovaj novi je niko skoro bar po porukama i od njega se ogradjujem. Ali ono drugo: sada mi rece ortak, pa ti si sa VETS (akronim za Vikend `ET` Skola).VETS je bar 50x slabija u svemu pa olos sa PMF-a, masinca i ETF-a begaju tamo. Pa kod vas je Laslo profesor a kod nas asisent, a sve vucete sa nasih servera...i nemoj vise da se javljas nego se stidi, sakrij negde i uci, jer ono sto smo mi zaboravili ti neces nikada saznati. Eto, pratim kolegu i njegovu doslednost, zbogom i od mene, sada se zna ko je ko
milos24 bez argumenata 03.04.2007. 22:48 #15231

malo llicis na nase politicare. Kada nemaju odgovor na pitanje (link), onda pricaju o tome sta su uradili politicari iz drugih stranaka. Nije bitno sta ko od nas studira, rasprava se vodi o kvalitetu nastave na beogradskom ETF-u. Ja smatram da je kvalitet na niskom nivou, ti tvrdis da nemam pravo, ja dajem argumente, ti vredjas.

Pozdrav

Milos

PCoprema Ovo je, sada, stvarno postalo neozbiljno! 03.04.2007. 23:31 #15233

Pa rekose mi da si kukao za neki zadatak koji nisi mogao resiti a ovamo si doktorant na PMF-u koji je ozbiljan fax, ko bi se spustio na tako niske grane i jos ne bi bio u stanju da resi nesto prosecno??? Ne da je cudno nego je misteriozno. Svasta sam vidjao ali ovoliko lazi na jednom mestu nisam. Argumenti??? Jesi li ti corav???
Pa rece ti covek da je bilo na B92 u emisiji vezanoj za indeks mafiju, tmao je Turajlicga pomenula mesto 15. Ono sto je ovaj naveo je samo za ukupan univerzitet, to nema blage veze sa ETF-om!!! Eto ti argument, a linkove/papire trazi sam, ima ih. Ne moras vise odgovarati, jer necu vise citati ovakve bravure, i sam sebe time diskreditujem, glupirajuci se u objasnjavanju nediokazanim licima. Uzdravlje!

milos24 Re: Ovo je, sada, stvarno postalo neozbiljno! 06.04.2007. 09:45 #15394

:: Pa rekose mi da si kukao za neki zadatak koji nisi mogao resit

Imao sam privatnih problema, zbog kojih sam bio u skripcu sa vremenom. Nazalost na kraju sam ipak taj zadatak resio sam i to me je skupo kostalo (ne mislim materijalno).

a ovamo si doktorant na PMF-u koji je ozbiljan fax, ko bi se spustio na tako niske grane i jos ne bi bio u stanju da resi nesto prosecno???

Ako je tako prosecno, kako to da se niko od vas ETF-ovaca nije javio da resi (kapiram da vi to radite levom rukom, zmureci) i uzeo kintu, koju sam ja nudio.

Ne da je cudno nego je misteriozno. Svasta sam vidjao ali ovoliko lazi na jednom mestu nisam.

Tvoje je pravo da mi ne verujes, ako hoces mozemo da se nadjemo pa da ti pokazem index.

Argumenti??? Jesi li ti corav???
:: Pa rece ti covek da je bilo na B92 u emisiji vezanoj za indeks mafiju, tmao je Turajlicga pomenula mesto 15. Ono sto je ovaj naveo je samo za ukupan univerzitet, to nema blage veze sa ETF-om!!! Eto ti argument

Za tolike tvrdnje, to je dosta tanak argument, sta je sa MP3-em, Google-om, WinAmp-om?

a linkove/papire trazi sam, ima ih.

Dokaze uvek mora da prezentuje onaj ko nesto tvrdi, bar bi ti kao covek koji je polozio matematiku na ETF-u to trebalo da znas.

Ne moras vise odgovarati, jer necu vise citati ovakve bravure, i sam sebe time diskreditujem, glupirajuci se u objasnjavanju nediokazanim licima.

Kaze se `Ne moras vise odgovarati, jer necu vise da citam ovakve bravure, i sam sebe time diskreditujem, glupirajuci se u objasnjavanju nediokazanim licima.`

Nisam nedokazan, samo ti nemas dokaze.

Uzdravlje!

Pozdrav

Milos

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs