Ove godine Rusija je osvojila prvo mesto na Eurosongu.Cestitam im iz sveg srca,mislim da su ipak zasluzili...P.S.Navijao sam ja i za komsinicu iz Grcke,ipak je koleginica bila na prvom mestu a posebno ako je onako simpaticna kao doticna mlada dama..Ipak glasanje je nesto sasvim drugo tako da je realnost ono sto se moglo i ocekivati...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
pobednička pesma je ljigavština al mi je drago što Rusi pobeđuju. Mi smo opet imali daleko najbolju pesmu ali ceo sistem evrovizije nema veze sa tim šta je najbolje. Ubedljivo najbolja riba je čehinja, žao mi je što nije stigla do finala.
Prijatelju sve je stvar ukusa kao i kompetentnosti...Sto se tice najbolje pesme daleko od toga da je najbolja...Vec treca ili cetvrta pesma tog kalibra na isti fazon koju Zeljko pravi..Ovo 6 mesto je ipak bilo realno mada po meni ima jos dobrih pesama.Naravno da se sistem Evrovizije zasniva na necem drugom ali su Rusi ipak imali dobru pesmu sa dobrim izvodjacem..Meni je drago sto se toliko mladih i lepih ljudi pojavilo i pokazalo svoj talenat u punom sjaju...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: pobednička pesma je ljigavština al mi je drago što Rusi pobeđuju. Mi smo opet imali daleko najbolju pesmu ali ceo sistem evrovizije nema veze sa tim šta je najbolje :: Ubedljivo najbolja riba je čehinja, žao mi je što nije stigla do finala.
Ja sam iskreno navijao za Bosance, imali su gotivnu melodiju ali i Rusi su ok. Grkinja je imala jednu od najglupljih pesama(ko je pratio tekst zna), al` ubedljivo najgore su mi bile one curke sto su pevale o kazanovi. Naravno i gusari su mi bili tragicni i zivo me zanima kako su oni stigli do finala. a sta ti ja znam...
Meni je mnogo bitnije da se ove godine, za razliku od rastućeg trenda prošlih godina, pojavilo mnogo više PESAMA, a mnogo manje šarlatana i jebivetara koji sa pesmama nemaju pojma. Bilo je već postalo nalik igrama bez granica ili nekom Medranu, Orfei-ju i tako nekako. Možda je to i zasluga Marije od prošle godine, gde je pesma i glas bilo za, a sve ostalo protiv, počevši od zemlje koja pobeđuje pa do predstavnice... U stvari, ja sam oduševljen eurosongom kod nas (kojeg sam odgledao celih 7-8 minuta u tri navrata) jer nije bio disaster kao što sam se bojao... nekako sam očekivao (u crnim snovima) da će dolaziti do blamaža kao u 1. dnevniku (nema tona, krivi prilog, voditelj ne zna jezik na kome treba da priča, `izvinite zbog prekida programa` 10×40minuta, snimanje sisodupnih delova ženske publike i čepljenje lokalnim hrabrim političarima koji su `inkognito` u publici, sve sa kavezom majmuna oko sebe=... kad ono, prođe ok, da ne kažem, profesionalno. Good. Olakšanje, i nosite to sranje dalje odavde... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.