Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
@ Giski
STRANA 1 OD 1
limunche @ Giski 30.04.2008. 18:05 T9571

status: user
broj poruka: 426
Prog Garena...pa na prvi pogled prog mi se svideo, sasvim ok je uradjen, registrovao sam se ali...ne znam da li je to do mene zato sto imam wireless ili je nesto drugo ali ne koji god cs 1.6 public server ili neki drugi udjem nece da ga nadje na lisi LAN servera...i jos jedno ali, ovoga puta pozitivno kada kliknem na onu opciju Play Ladder e na tim serverima koji su tamo mogu da igram bez problema.
U svakom slucaju po mom licnom misljenju program je super (by gamers for gamers)...preporuka!

Kiseo sam pa sta...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Giski limunce 01.05.2008. 00:56 #53004

status: user
broj poruka: 126

kao sto rekoh cs sam batalio davno ali ekipa sa kojom igram dotu na Bnetu od kada smo presli na Garenu znaci sto sde seckanja tice i ostali nema nikakvih prob +sto je lakse za ban liste i ostalo ...jos kada bih znao kako da okacim post da vidim sta ostali kazu ....draqo mije da ti se svidja zamolio bih te da okacis temu da vidim ostala misljenja jer jos nisma skontao kako to radi hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs