Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Izlozba na Kalemegdanu?
STRANA 1 OD 1
alexi Izlozba na Kalemegdanu? 29.04.2008. 01:31 T9543

status: user
broj poruka: 677
Cuda prirode, i ostalo? Bila je postavljena uz reku, u nizu. Da li neko zna kako se zvala izlozba, prikazivane su slike iz svih krajeva sveta, i gde bih mogao da nadjem te slike? Ne trebaju mi iz nekog posebnog razloga, vec bih da ih pogledam ponovo...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Kaleš bre Andjo 29.04.2008. 17:58 #52827

status: user
broj poruka: 6648
Nisam Beograđanin, ali sam se slučajno zatekao na Kalešu kad je bila - nadam se baš ta - izložba. Radilo se o.... 100, 150 godina Societe Generale banke u Srbiji ili tako nešto (ili neka druga njihova godišnjica) tako da su slike bile u čast banke (vrlo skromno reklamirano tako da nisi ni primetio o čemu se u stvari radi) i jedini način da ih nađeš je da guglaš za pojmovima koji to povezuju.... I meni su se dopale, ali sam u međuvremenu zaboravio da cunjam za njima po netu..... javi ako nađeš!
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs