Ja ovo nisam znao gde da stavim pa sada...molim i admin.-a da mi oprosti ako sam ovim prekrshio neko pravilo,no ocako da predjem na stvar...
Posto sam na pragu `okinem godinu`... :) resenje sam video samo u jednoj situaciji...one male bubice sto idu u usi...nose ih ovi telohranitelji...i sitne kamerice i ostale te mini zajebancije...eee sada jer zna neko gde to moze da se pazari i n kom sistemu rade te stvarcice...hvala unapred svima...mnogo mi znaci svaciji savet
Stvar je prilično jednostavna, imaš radio-prijemnik-bubicu sa slušalicom koja se stavlja u uvo i, radio-predajnik, obično bežični mikrofon kakav se koristi na koncertima i sličnim prilikama, a u tvojoj situaciji, negde u blizini tebe jer je domet, zavisno od kvaliteta opreme, 50-100-300m ili izuzetno više. Armirane zgrade imaju znatan negativan uticaj. Druga solucija je bluetooth slušalice a cela stvar radi preko mobilne telefonije.... udaljenost nije bitna. I, još ti je potreban neko pametan da ti sve izdiktira.... naročito je bitna i tehnologija, kako dostaviti pitanja onome koji ti `šapuće` tvoju pamet.... Sve ovo je poznato oko 20 godina, javna tajna, ali, samo neki fakulteti se otvoreno ili čak i sa opremom bore protiv ove pojave (možda i zato da bi se studenti vratili kod nas uvreženoj metodi varanja - podmićivanju). Ja bih recimo, sa verovatnoćom od 98% pogodio sa udaljenosti od 25m ko to radi a da mu ne priđem, samo po ponašanju i načinu pisanja... bez tehnike. U svemu tome, jedino poštujem one koji to rade iz bolesti ovisnosti uživanja u opasnosti,jer je cela stvar veće iskušenje i napor za organizam verovatno i od samog učenja potrebnog za prolaz. I sad, kad i ako tako prođeš, i jednog dana.... a valjda nisi i nećeš... biti recimo, doktor? Ili, odvedeš svoje buduće teško bolesno dete kod lekara da te spasi, i prepoznaš lika koji ti je iznajmljivao bežičnu opremu za varanje na ispitima... kako bi se osećao? A, veruj mi, čak ni crveni i crni iz naše prošlosti nisu nas uništili kao oni među njima i nama koji su donosili odluke i bili na važnim mestima sa fake diplomama, bez znanja: diplomirani diletanti. Padni, brate, ali kao čovek. Pokušaj bar, stisni malo petlju pred knjigom i, ne kriviš valjda PC za to kad tražiš od nas pomoć? Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
ti ga brate sada malo pretera od komarca si napravio magarca...vidi ovako,ja idem u srednju skolu,to iskljucivo uzimam zbog matisa zato sto ga znam manje od najveceg tupana,jednostavno sam brate glup za to i tacka...nije me stid da to ovde kazem...zelim da zavrsim lepo ovu godinu i to je to... Lekar necu da budem sigurno :) imam caletovu privatnu firmu pa cu tamo da nastavim posao...hvala u svakom slucaju
Bilo je toga novosadskom oglasniku neki lik iznajmljivao baš je čak napisao u oglasu savršeno za polaganje ispita i prijemnog ako si u okolini pogledaj ali sam to davno gledo nisam siguran da li ima još uvek taj oglas. Black Wolf
... ako nećeš da budeš doktor.... ali, opet si mi sumnjiv, da nećeš da budeš političar? Ili selektor? U oba slučaja mi smeta... Idi na oglase.net ili ih kupi u štampanom izdanju, uvek ima nekoliko likova koji prodaju ili iznajmljuju opremu.... pa se nadaj da ti profa ne čita ovaj forum. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.