Moze se reci da je nastala epidemija neobjasnjenih urodjenih ili stecenih bolesti, klasicnih i autoimunih (diajebetes, enteritisi, multpla skleroza, porfirija....) koje su neizlecive tj. hronicne. Zato uradite sve da mogucnost nastanka/razvoja svedete na min!
Ima takav lik u Srbiji, mislim negde u okolini Uzica da zivi. Ne moze ni da pije, niti da se kvasi vodom. Sneg mu ne smeta, ali kada se otopi na kozi izazove alergijsku reakciju.
Pije samo rakiju, pivo i vino (to mu ne smeta), a umesto kupanja, trlja kozu gazom natopljenom u rakiju (u tome mu pomaze supruga).
Cuvaj se ali neocekujes da je voda neispravna i nije ni za stoku !!!!
18.03.2008. 21:28
status: user broj poruka: 4265
Salu na stranu u Srbiji je povecan broj alergijskih reakcija. Ja nisam ni verovao da se meni nije dogodilo. Pre 12 dana sam popio casu vode i poceo da izbacujem na sve strane. Nakon dva dana lezanja i gladovanja odem kod doktora kad tamo pogadjate red od 80-tak ljudi svih zivotnih dobi(nije ih toliko bilo jer ostave knjizicu pa odu da dodju na red poslepodne ili sutra. Doktor mi rece nije to nista desava se svima, ali ja i danas trcim tamo gde mora da ide i kralj, a lekovi ne pomazu. Izgubio sam 18 kg sto i nije previse s obzirom da sam dogurao do 130. Sada sam na strogoj djeti i nadam se da ce to proci. Inace voda u Curugu gde sam je katastrofalna. Poslao sam vodu na analizu u higijenski zavod u Novom Sadu, gde su me prvo pitali odakle mi voda, a tek onda uzeli da analiziraju. Nakon sedan dana kada sam dosao po uzorak i rezultate rekli su mi da su se izgubili. Ali u medjuvremenu sam odneo u privatnu labaratoriju u BG kod prijatelja, koji je nakon analize rekao da je voda neupotrebljiva za ljude, ali cak i za stoku( previse teskih metala, fekalija, zive i arsena). U Zadnjih 2 godine(u Curugu) 4 devojke su umrle jer su im prestali raditi bubrezi, 26 starih ljudi je umro od otkazivanja bubrega medju kojima i moja tetka. Niko nece da tuzi vodovod, a ja imam uzorke vode po danima i od vise komsija. Ljudi se boje da piju vodu, sto se vidi po prodaji flasirane vode u mom mestu. U proseku se uzima od 2-3 litre vode po osobi, a sobzirom da nemogu svi da je priuste, znaci da se koristi i za kuvanje, a ne samo za pice. Neko si moze priustiti da kupuje vodu i sve je ok, ali ljudi na selu koji nemaju zemlje nemogu si priustiti ni da kupe hranu, a ne jos da placaju vodu. I dok vam ovo pisem devojka mi javlja da trebam da odem na pregled bubrega u Polikliniku u Novom Sadu, jer joj nisu dali rezultate moje krvi. Neznam sta se desava ali ako Bog da utvrdicu sta je i imam da im se naj*bem mile nove godine. Nekome je to u interesu da se prodaje flasirana voda a nisu samo kompanije za proizvodnju i distribuciju vode, vec i neko drugi, a ko saznacu.......
Au koja pricha =( Stvarno bre sta se desava tamo?! Zasto niko ne poteze tuzbu i to kolektivnu odande? Imate li vi tamo onih gastera koji imaju lovu? Lova gura gde burgija nece pa shodno tome - ako prikupite dovoljno para da potplatite prave ljude mozete svasta nesto da izvucete... Od drzave naravno (ali da podelite i taj deo vrlo verovatno). Lepo vi na papir koliko oni zaradjuju od prodaje flasirane vode mesecno pa makar mozete da vidite kolika je kontra-cifra ali nemojte da se ukenjate jer je pravda ipak na vasoj strani, a stvar je ipak vrlo ozbiljna. Mogu da zamislim kako vam je kad vam stigne razun od vodovoda...
Nisam pravnik cisto da ne uzimas ovaj savet bas k` srcu. Ne ide mi u glavu da je ok to da ti sam placas bilo kakvo lecenje... Neko treba da razbije tu bandu od 6-7 majmuna i to fizicki i psihicki.
TAcnije u Sevojnu zivi. Ja sam cak video ulaz njegove zgrade:))). Da ironija bude veca zivi pored bazena. a sta ti ja znam...
:: Ima takav lik u Srbiji, mislim negde u okolini Uzica da zivi. Ne moze ni da pije, niti da se kvasi vodom. Sneg mu ne smeta, ali kada se otopi na kozi izazove alergijsku reakciju :: :: Pije samo rakiju, pivo i vino (to mu ne smeta), a umesto kupanja, trlja kozu gazom natopljenom u rakiju (u tome mu pomaze supruga) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.