Igra koja valjda nece biti obrisana kao prosli put... Ipak je forum napredovao pa je sada malo opustenije =)
PRAVILA: Jednostavno ostavite komentar na poslednji post ili osobu koja je postovala i to je to. Politika, vera i psovke su bedak pa bi bilo lepo da ih preskocimo... Sitne prozivke koje nisu zlonamerne ne uzimati k` srcu .)
Eto da krenem ja da te pratim... Za pocetak necu da se zajeb.... na tvoj racun, nahvalicu te, jer si mi dosta puta pomogao... Ali cu zato posle da te uzmem na zubalo... :)
PS
Imas li neki savet da mi das u vezi mog topica sa rapidshareom???
Ja nekako, najviše volem kad je osoba iznad mene suprotnog pola. A one istog pola naročito ne volem ni iza mene!!! Iš! Pis maco! Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
sad ima jos jedan razlog da rachuna... Pa pa paranoja =)
:: ne znam da li je neko nekad posetio https://www.ff0000.com ali tamo se bas moze `osetiti` poistovecivanje karaktera na netu sa sami namima (djelic X) pa onda bukvalno imas potrebu da se `fizicki` udaljis od neke osobe. Smesno... Bla bla
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.