Jbte Bozine kako te ne mrzi? XD Car si... (zaregistracijusogmail.com) Izem ti mail =) I sad ces opet iz pocetka? Sto se tripujes toliko??? Zadrzi jedan nick i uzivaj bre =D
:: Ko je ovde ako smem da znam Administrator i da li mogu da se javim kada imam problema :: ::
...hehehe admin 007 je user kao i ti i ja .....Zeljko ..ne znam tacno nick je admin..javice se valjda kada vidi...sta ti konkretno treba, mozda mozemo mi pomoci ?
Daj cirko, mani se ćorava posla. Ne možeš ti da otvoriš toliko naloga koliko ja mogu da ti blokiram. Budi siguran u to. U poslednjih 10-ak dana blokirao sam, ako se ne varam, bar 50-ak naloga vezanih za Stapar, ..., ma sta to bilo. Stvarno mi je već muka od te gluposti.
Ajd` nađi neki drugi forum za zajebanciju, ovde ti nije mesto ...
Pa postovao sam nesto (post #46978) pre tvog posta #46979... Au tek sad vidim da smo postovali u isto vreme pa nisi video - da je to nas cuveni Dejan Bozin koji se prijavio kao novi user (ocekujemo jos jednog novog usera svaki cas=)... Najkasnije sutra XD
:: Ko je ovde ako smem da znam Administrator i da li mogu da se javim kada imam problema
Brate, treba da se javis na psihijatriju kad vec imas problema! Aj samo kazi kako te ne smori? Jel imas ti kuci sta da radis, idi setaj kornjacu, tusiraj krmacu, cerupaj pilice....nisi normalan!!!
psiho, lud, svejedno, ajd da gledamo dobru stranu ove teme. kladim se da se svi smejemo, mene boli stomak a i covek je verovatno napravio najcitaniju temu trenutno pozz
hehe sve je to lepo , drago mi je da se lepo provodite ali who the hell is Dejan Bozin ? mislim sad vidim od ovih user name-ova ko ali sta sa njim,stase desilo pre ovoga
E jbga nije to to sad ali ukratko - covek je prozivao sam sebe i kad se setim kako je sve to izgledalo tek me onda zaboli stomak XD Na stranu to sto je otvorio jedno 4-5 naloga pa se trudio da se zakamuflira. Covek je kralj!
:: :: :: hehe sve je to lepo , drago mi je da se lepo provodite ali who the hell is Dejan Bozin ? mislim sad vidim od ovih user name-ova ko ali sta sa njim,stase desilo pre ovoga :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.