hehehe 5+ za trud ali update internet explorera ?coooveeece jesi li opet duvao one jamajcanske travice :) , sta ti bi bre da to nekom predlozis ?...Taman sam i ja malopre video crysis patch ali dzaba kada nema jos 1.2 crack...bas me zanima ima li nekih `opipljivih` poboljsanja sto se tice perfomansi
ma nisam nego sam naleteo slucajno pa reko da zalepim cisto onako da se zna da ga ima`legalica ovo ono`.sta si ti uradio sa plocom?jesi li sredio problem?poz
:: hehehe 5+ za trud ali update internet explorera ?coooveeece jesi li opet duvao one jamajcanske travice :) , sta ti bi bre da to nekom predlozis ?...Taman sam i ja malopre video crysis patch ali dzaba kada nema jos 1.2 crack...bas me zanima ima li nekih `opipljivih` poboljsanja sto se tice perfomansi :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
heehe vidi zapamtio si .)...jesam, bila je defektna, vratio sam je i uzeo istu takvu ali najnoviju reviziju( 2.0) i sad sljaka ko ludo :)....samo ...jesi li nekad klokovao gigabyte ? zanima me neke sitnice, jer sam uvek imao Asusa MB
:: heehe vidi zapamtio si .)...jesam, bila je defektna, vratio sam je i uzeo istu takvu ali najnoviju reviziju( 2.0) i sad sljaka ko ludo :)....samo ...jesi li nekad klokovao gigabyte ? zanima me neke sitnice, jer sam uvek imao Asusa M :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
:: trenutno imam p35-ds4.kazi sta te zanima :: :: :: :: heehe vidi zapamtio si .)...jesam, bila je defektna, vratio sam je i uzeo istu takvu ali najnoviju reviziju( 2.0) i sad sljaka ko ludo :)....samo ...jesi li nekad klokovao gigabyte ? zanima me neke sitnice, jer sam uvek imao Asusa M :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
Pogresno sam se odrazio...ne sto se tice overkloka nego posledica.. :) ....na Asusu kada preteras ne moras da vadis bateriju nego se pri restartu kompa pokaze da imas problema i da udjes u bios na F1 i vratis kako treba....e zanima me koja je procedura na gigabytu...mrzi me i necu dalje pokusavati sa klokom ako cu morati bateriju da vadim i da se saginjem do kucista i otvaram svaki put... ajd uzdravlje :)
ne bi trebao da vadis bateriju.kod mene je situacija takva da ako preteram sa oc-om ili pogresim u podesavanjima sama se resetuje prilikom podizanja.recimo fsb ide do 420mhz bez da pipam voltaze za ploci.probaj pa javi sta se desava.
:: Ajd uzdravlje :) :: :: :: trenutno imam p35-ds4.kazi sta te zanima :: :: :: :: :: :: :: heehe vidi zapamtio si .)...jesam, bila je defektna, vratio sam je i uzeo istu takvu ali najnoviju reviziju( 2.0) i sad sljaka ko ludo :)....samo ...jesi li nekad klokovao gigabyte ? zanima me neke sitnice, jer sam uvek imao Asusa M :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pogresno sam se odrazio...ne sto se tice overkloka nego posledica.. :) ....na Asusu kada preteras ne moras da vadis bateriju nego se pri restartu kompa pokaze da imas problema i da udjes u bios na F1 i vratis kako treba....e zanima me koja je procedura na gigabytu...mrzi me i necu dalje pokusavati sa klokom ako cu morati bateriju da vadim i da se saginjem do kucista i otvaram svaki put.. :: ajd uzdravlje :)
meni kako je ova moja nova ver. gusarskog xp-a prosla validizaciju shabanskog microsoft-ovog genija?instalirao sam ie8,ponovo mi sljaka win update.ne verujem kakav propust by microsoft.
p.s. posto mi je najverovatnije propala kombinacija za q6600,planiram da uzmem taj e8400 sto ti imas pa bi mogao da odradis jedan report o overclocku istog.poz
:: ne bi trebao da vadis bateriju.kod mene je situacija takva da ako preteram sa oc-om ili pogresim u podesavanjima sama se resetuje prilikom podizanja.recimo fsb ide do 420mhz bez da pipam voltaze za ploci.probaj pa javi sta se desava :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: trenutno imam p35-ds4.kazi sta te zanima :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: heehe vidi zapamtio si .)...jesam, bila je defektna, vratio sam je i uzeo istu takvu ali najnoviju reviziju( 2.0) i sad sljaka ko ludo :)....samo ...jesi li nekad klokovao gigabyte ? zanima me neke sitnice, jer sam uvek imao Asusa M :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pogresno sam se odrazio...ne sto se tice overkloka nego posledica.. :) ....na Asusu kada preteras ne moras da vadis bateriju nego se pri restartu kompa pokaze da imas problema i da udjes u bios na F1 i vratis kako treba....e zanima me koja je procedura na gigabytu...mrzi me i necu dalje pokusavati sa klokom ako cu morati bateriju da vadim i da se saginjem do kucista i otvaram svaki put.. :: :: ajd uzdravlje :
meni je sad na 400, nisam probaovao preko toga sa default naponom ...radio mi je na 445 fsb ali sa 1.375....upravo zbog toga nisam hteo preko 400 sa default naponom dok ne saznam ( ovo sto si mi rekao ) ...fala puno , ce javim dokle sam stigao na def.
:: meni kako je ova moja nova ver. gusarskog xp-a prosla validizaciju shabanskog microsoft-ovog genija?instalirao sam ie8,ponovo mi sljaka win update.ne verujem kakav propust by microsoft :: :: p.s. :: posto mi je najverovatnije propala kombinacija za q6600,planiram da uzmem taj e8400 sto ti imas pa bi mogao da odradis jedan report o overclocku istog.po
Bas zbog toga sam ga i uzeo....u kombinaciji sa onim proverenim gigabytom....na 4 ghz bez po muke, fsb 445 mi je bio, temp u core temp-u u full load-u 65 C sto mislim da nije strasno( sa hyper tx kulerom ) .....sad mi je na 3.6 sa default naponom, sutra cu probati dokle ide bez podizanja.....u svakom slucaju moja toopla preporuka, jos ako nadjes dobru cenu ( ja sam ga 150e platio, mozda malo da sacekas, bolje nego da sad placas preko cene zato sto ih nema nigde)
Prosla je zato sto je pre-krekovana i radi ti i WPA i WGA. U poslednje vreme vecina novih verzija sa Wareza dolazi sa sredjenim Windows Product Activation i Windows Genuine Adantage.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: meni kako je ova moja nova ver. gusarskog xp-a prosla validizaciju shabanskog microsoft-ovog genija?instalirao sam ie8,ponovo mi sljaka win update.ne verujem kakav propust by microsoft
jbg.ova treba da je iz septembra 2004 ili tako nesto,kada je izasao sp2.ispravi me ako gresim.
:: Prosla je zato sto je pre-krekovana i radi ti i WPA i WGA :: U poslednje vreme vecina novih verzija sa Wareza dolazi sa sredjenim Windows Product Activation i Windows Genuine Adantage :: :: Pozz :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: meni kako je ova moja nova ver. gusarskog xp-a prosla validizaciju shabanskog microsoft-ovog genija?instalirao sam ie8,ponovo mi sljaka win update.ne verujem kakav propust by microsoft ::
Ocigledno je kompletno krekovana, inace bi ti update prijavio da ti verzija nije legalna. Micros$ft je sa Windows Genuine Advantage poostrio kontrolu, ali su mangupi sve to odavno provalili. Ako ti slucajno prestane da radi Automatic update, na ovom sajtu redovno izbacuju sve najnovije zakrpe: http://www.softwarepatch.com/
Tu imas i najnovije drajvere za gomilu hardvera.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: jbg.ova treba da je iz septembra 2004 ili tako nesto,kada je izasao sp2.ispravi me ako gresim :: :: :: :: Prosla je zato sto je pre-krekovana i radi ti i WPA i WGA :: :: U poslednje vreme vecina novih verzija sa Wareza dolazi sa sredjenim Windows Product Activation i Windows Genuine Adantage :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: meni kako je ova moja nova ver. gusarskog xp-a prosla validizaciju shabanskog microsoft-ovog genija?instalirao sam ie8,ponovo mi sljaka win update.ne verujem kakav propust by microsoft :: ::
:: Ocigledno je kompletno krekovana, inace bi ti update prijavio da ti verzija nije legalna :: Micros$ft je sa Windows Genuine Advantage poostrio kontrolu, ali su mangupi sve to odavno provalili :: Ako ti slucajno prestane da radi Automatic update, na ovom sajtu redovno izbacuju sve najnovije zakrpe :: http://www.softwarepatch.com :: :: Tu imas i najnovije drajvere za gomilu hardvera :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: jbg.ova treba da je iz septembra 2004 ili tako nesto,kada je izasao sp2.ispravi me ako gresim :: :: :: :: :: :: :: Prosla je zato sto je pre-krekovana i radi ti i WPA i WGA :: :: :: U poslednje vreme vecina novih verzija sa Wareza dolazi sa sredjenim Windows Product Activation i Windows Genuine Adantage :: :: :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: meni kako je ova moja nova ver. gusarskog xp-a prosla validizaciju shabanskog microsoft-ovog genija?instalirao sam ie8,ponovo mi sljaka win update.ne verujem kakav propust by microsoft :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.