Ko moze da mi pomogne oko podeshavanja.....emulatora za Sony 2.... Kada odem na ono configure shta treba da stavim za grafiku.... I za BIOS ....? Zbog grafike..jer je usporeno... Pustim ja igru....al je FPS mali strashno... ili blinkce slika..sada tu imaju neki BIOS-i da se nameshtaju..... i neke vrste za grafiku...znaci samo ako bi mi neko pomogao..shta da stavim.. Komp je ASUS M2N-E, AMD 3500+ (clock na 3800+), 2*1Gb Geil 667Mhz(700Mhz clock) , Gainward 7600 GT DDR3 GLH ...... Ako neko zna hvala unapred......
To je generalni problem sa tim emulatorom,ja sam se inznervirao vrlo brzo posle probavanja. Postoji na netu neki forumi za emulator, probaj preko googla da nadjes.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Na mojoj konfi (c2d 2800mhz, 2gb ram, 7900gto) framerate nije bio problem, ali su izbijale boje (kao kod previše oc-ovanog Vrama) i zvuk je krčao, tako da sam odustao... Konkretno sam hteo da probam Persona 3, ali jbg.
Ako mozes da pokrenes igricu to znaci da si sve lepo podesio bios, plagin za grafu itd. A to sto izgleda kao slajd shou to ti je zbog slabog procesora Bez C2D na 3.5 je neigrivo
vise nego slaba konfiguracija,sta da radis nemoj da se mucis zaboravi na to. meni radi samo zbog raw-a 2008 klinac navalio inace radi super 30-45 fps-a na dosta visokom podesavanju
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.