druze, ja mislim da je tako nesto ne izvodljivo! ne postoje teme koje ces jednostavno skinuti i da on promeni ikonice, znam na sta mislis, na one animirane, i one fensi menije, za to je potrebno odraditi posao slican flesovanju, ne znam tacno kako se radi ali ja nisam nasao najjasnije objasnjenje za to tako da nisam petljao sa time. ali ako neko zna da postoje takve teme i da to moze i ja bih bio zahvalan da cujem gde moze da se skinu!
pa da se menjaju ikonice tesko,mozda ako je neka xp thema,inace theme za k750,imate na sajtu mobile9,registrujte se i download. moguce je da skinete theme od walkman serije koje menjaju ikonice ali one tada izgledaju kao na w810,a i na s.e sajtu postoji program samo ne znam kako se zove[pise u opisu programa]za personalizaciju postojecih tema,kao na primer nokijin program carbideUI,ali samo za simbian NADAM SE DA SAM POMOGAO!
Znam na sta mislis. Na zalost, te teme na koje ti mislis su radjene u flash-u a k750 ne podrzava po default-u flash teme (orbit, equalizer....) Moraces da izguglas po sajtovima kako se to sredjuje ili da pitas u nekom servisu. Mogu samo da ti kazem da jeste izvodljivo :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647104. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.