Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Converter
STRANA 1 OD 1
pitam Converter 02.03.2008. 20:25 T8495

status: user
broj poruka: 5
Da li mi mozete preporuciti neki konverter da mi na mp3 pesmi smanji broj megabajta kao na primer cdex.Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ZZTop 02.03.2008. 20:34 #46212

broj poruka: 89
Konverzijom ces nepovratno izgubiti na kvaitetu vec ojadjenog mp3 formata. Ja neznam koji ce ti program to odraditi automatski ali 2-3 koraka mozes odraditi sa freeware aplikacijom AudioGrabber.
limunche da... 02.03.2008. 21:07 #46218

broj poruka: 426
defitnitivno gubis na kvalitetu!
Ja za te stvari koristim ImToo 3gp video converter, veoma je jednostavan i nije uopste velik program, potrazi malo po temama na forumu ostavio sam negde i link za download sa crack-om!
pozz

markopvict AAC je 02.03.2008. 23:18 #46231

broj poruka: 4515
tata ispod 100kbps
...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BrianM Nero 03.03.2008. 00:18 #46236

broj poruka: 178
Posto pretpostavljam da kao i 98+% ljudi koristis Nero, nema potrebe za nekim dodatnim software-om. Idi na Nero Burning ROM, pa extras - >Encode Files(F8) za konverziju, sa solidnom podrskom za veci broj formata, ili Save Tracks(F9) ako ces grab-ovati audio CD. PozZ!
rasha44 Re: Nero 03.03.2008. 00:33 #46237

broj poruka: 1492
Ako bas hoces da ti fajlovi budu mali, malecni, onda u Neru odaberi Mp3Pro. Sa desne strane imas Settings, pa mu zadaj najvise sto ima a to je 98 kbs, 4410 Hz Stereo i Highest Encoding quality. Tu najmanje gubis na vec nikakvom kvalitetu Mp3 fajlova.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Posto pretpostavljam da kao i 98+% ljudi koristis Nero, nema potrebe za nekim dodatnim software-om. Idi na Nero Burning ROM, pa extras - >Encode Files(F8) za konverziju, sa solidnom podrskom za veci broj formata, ili Save Tracks(F9) ako ces grab-ovati audio CD. PozZ!
Equinoxe Re: 03.03.2008. 05:59 #46255

broj poruka: 12057

Ako nemaš Sound Forge, onda Easy CD-DA Extractor - u njemu možeš grab, convert, burn i vrlo je jednostavan.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs