devojka je i bez sex. odnosa, usled prevelike panike i zabrinutosti posle par postova ostala nevina trudna a do kraja 5 strane je i abortirala, ovo treba umeti - da li je za smeh ili za plakanje?! Mozda neko i od virtuelnog je**nja na forumu zatrudni, apstienencija is the key
Joj, bre MACHINE po kojim ti forumima žvrljaš :) Koji su ovo debili. Mada nije kao da i mi nemamo ozbiljnih problema. Nekom prsne hard, Ognjeni ima fenomen od matične...
`Imam 30 godina.U braku sam vec dve godine.Problem je u tome sto sve redje vodim ljubav sa zenom,nekako nemam zelju i kad vodimo ljubav desava mi se da mi erekcija padne u toku odnosa.To mi se ne desava kada vodim ljubav sa drugim zenama.Jel ima neko savet!?`
Iako sumnja prvo pada na napajanje, mislim da im je procesor u q. Kakvo skupljalište za bolesnike! Samo mi nije jasno što se mentolci javljaju ginekologu? Da nije ipak napajanje? A onaj slikar je garant mislio kako mu je veliki djocka, pa je došlo do ispadanja delova zbog gužve.... šta li je tek složio maloj da pristane da se slika? Kakva li je to priča, majko moja... da nije bulja jedne od onde dve sa patikama? Liči po količini `dosetljivosti`..... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.