Ne znam da li je star, ali sam crkao od smeha kad sam ga čuo:
Plače klinac na ulici, sav se zarozao od plakanja. Priđe mu pandur i pita ga: -Što plačeš, mali? -Izgubio sam se, buaaaa... -Pa, dobro, kako se zoveš? -Pera Jovanović buaaaa... -Znaš li koja ti je adresa? -Znam... peraj@gmail.com.
Glup jeste, ali ja se ismejah. A i ima veze sa kompjuterima. Izvinjavam se onima koji su već čuli.
Film Alien vs. Predator je u stvari trebao da se zove Aien & Predator vs. Chuck Norris.............. Ali niko ne bi dao 7 dolara za film koji traje 2 minuta
Kada babaroga ide da spava gleda ispod kreveta i u ormaru da vidi ima li Chuck Norrisa
Chuck Norris kija otvorenih ociju
Chuck Norris ne moze da voli on samo moze da ne ubije
Deca nose pidzame sa likom supermena....supermen nosi pizdzame sa likom Chuck Norrisa
Mozda isus moze da hoda po vodi ...ali Chuck Norris moze da hoda po isusu
Chuck Norris je brojao do beskonacno.....dva puta
Chuck Norris je dobio vozacku dozvolu kad je imao 16................minuta
Koje su tri najgore smrti na svetu??? Oo side, od raka i od Chuck Norrisa
Zasto Chuck Norris spava sa upaljenim svetlom??? Ne zato sto se plasi mraka, vec sto se mrak plasi njega
Kako Chuck Norris radi zgibove??? Ne dize se on na gore, vec se zemlja spusta na dole
Chuck Norris nikad nece dobiti srcani napad.....ni njegovo srce nije dovoljno glupo da ga napadne
Chuck Norris ne nosi sat....Zato sto on odlucuje koliko je sati
Chuck Norris je tuzio seriju RED I ZAKON jer su koristili imena njegove leve i desne noge
Kada chuck norris govori svi cute i umiru
Chuck Norris igra Ruski rulet sa punim pistoljem...I uvek pobedjuje Smile
Koja je jedina situacija kad Chuck Norris koristi dublere....Kad snima scenu u kojoj mora da place
Zasto su ljudi izmislili kola ???? Da bi pobegli od Chuck Norrisa .....nema veze Chuck Norris je izmislio sudar
Umesto kapi za oci Chuck Norris koristi Tabasko sos
Najbrzi auto na svetu ima 7 brzina....5,6 i Chuck Norris
Chuck Norris ima 3 kolena...Na svakoj nozi
Kad Chuck Norris sece luk ne place on nego luk
Ko se zadnji smeje najlepse se smeje...ko se smeje Chuck Norrisu umire
Kad Chuck Norris dize tegove tegovi postaju jaci
Chuck Norris se ne igra boga ....igranje je za decu
Chuck Norris nema celo ...To je jos jedna pesnica
Chuck Norris ne spava.....On ceka
Ne postoje lezbejke ...samo zene koje nisu upoznale Chuck Norrisa
Chuck Norris je jednom prebio prodavca obuce...preko telefona
Chuck Norris spava sa jastukom ispod pistolja
Cak Noris je vec bio na Marsu, zato tamo nema života.
Jednom je Chuck Norris pobedio u Nascar trci....sa maksimalnom brzinom od 324km/h ...........bez kola
U zdravstvenim ustanovama smrt je zavedena pod imenom `bolest Chuck Norrisa`
Oruzje ne ubija ljude. Cak Noris ubija ljude.
Za Caka ne postoji teorija evolucije. Postoji samo lista ljudi kojima dopusta da zive.
Cak Noris radi u dve brzine - Hodanje i ubijanje.
Nije Amerika pobedila Ruse. Rusi su sami odustali kad su pogledali par epizoda `Walker Texaski Rendzer`.
Cak Noris je jednom za svoj rodjendan pojeo celu tortu pre nego sto su mu prijatelji stigli reci da je unutra striptizeta.
Cak Noris ne ulazi u prostoriju kroz vrata. On prolazi kroz zidove.
Cak Noris se obogatio prodavajuci svoju mokracu kao energetsko pice. To pice se zapravo zove Red Bull.
U prvom Dzurasik Park filmu, Tiranosaurus Rex nije ganjao dzipa. Cak Noris je ganjao Tiranosaus Rexa i dzipa.
Kad Cak Noris igra monopol, to se u stvarnosti odrazi na svjetsku ekonomiju.
Cak Noris ne cita knjige, on smrknuto bulji u njih dok ne dobije informacije koje mu trebaju.
Cak Noris nikad nije osvojio Academy Award za glumu… jer Cak Noris ne glumi.
Vilt Cembrlen tvrdi da je tokom svog zivota spavao sa vise od 20,000 zena. Cak Noris ovo zove “Spori Utorak.”
Cak Noris je jedini covjek koji je pobedio zid od cigle u tenisu.
Cak Noris uvek pobedjuje u blek dzeku............... sa jednom kartom
olovka je jaca od maca ali samo kada olovku drzi cak noris
Cak Noris nikad ne pita `who`s your daddy` jer on zna odgovor
Kad je Chuck Norris bio beba,nije sisao mleko....majka mu je davala viski...direktno iz flase
iza svakog uspesnog muskarca je zena.....iza svakog mrtvog muskarca je Chuck Norris
Ne postoji brzina svetlosti..to se zove brzina norisa
Cak Noris moze da podeli atom na 2 dela.....golim rukama
Chuck Norris ne nosi sat, on odlucuje koliko je sati
Nastavak: Pandur otvori mapu grada i krene da traži: peraj@gmail.com...
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
:: Ne znam da li je star, ali sam crkao od smeha kad sam ga čuo :: :: Plače klinac na ulici, sav se zarozao od plakanja. Priđe mu pandur i pita ga :: -Što plačeš, mali :: -Izgubio sam se, buaaaa.. :: -Pa, dobro, kako se zoveš :: -Pera Jovanović buaaaa.. :: -Znaš li koja ti je adresa :: -Znam... peraj@gmail.com :: :: Glup jeste, ali ja se ismejah. A i ima veze sa kompjuterima. Izvinjavam se onima koji su već čuli.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.