Ja mogu samo da kazem da je to jedan BEZOBRAZAN i PAMETAN covek...
Zloupotebice neznanje ljudi koji zele da detetu kupe racunar za male pare...
ukimafija ne moras da se hvalis kako ti graficka kosta vise od celog racunara. Meni recimo i ploca, i procesor, i graficka i 4gb DDR3 rama kostaju ponaosob vise od te cifre koju je on naveo. Eto da se pohvalim !!! :-)
Mozda je covek samo neupucen u terminologiju, ili ima neko `gamer` kuciste. Najbitnije je da ima spisak komponenti, pa se lepo vidi o cemu se radi, a oni koji se ne razumeju u racunare gotovo uvek imaju nekog da pitaju, ili ce platiti skolu.
:: :: ukimafija ne moras da se hvalis kako ti graficka kosta vise od celog racunara :: Meni recimo i ploca, i procesor, i graficka i 4gb DDR3 rama kostaju ponaosob vise od te cifre koju je on naveo. Eto da se pohvalim !!! :-)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.