Dal li neko zna interesuje me ratni filmovi na temu drugog sveskog rata ? Dobre filmove i ako mogu originalni nazive na eng. da skinem preko rapidshera .
Imash legalno da kupish na DVD-ju kolekciju starih (izmedju ostalih i ratnih) filmova kakvu nigde nisam video! U podzemnom prolazu ka chumicu ispod terazija, odmah ispod radnje sa sportskom opremom Djak, pa ispod pored radnje sa grobarskom `opremom` ... Filmovi josh iz 40-ih, 50-ih...ratni....a ima i onih dosta starijih...
ne znam da li imaju Shaving Ryan`s Private mislim da taj zanr ne drze....
aj da makar ja budem koristan... evo ti lista svih dobrih ww2 filmova koje sam gledao ..
11.02.2008. 00:55
status: user broj poruka: 2
Dirty Dozen 1 i 2 (komichno i zabavno za pogledati)
The Great Escape (very good)
Patton (dobar)
the Bridge on river Kwai (uvezao sam dvd iz japana nekada davno... go figgure)
Windtalkers ( apachi u drugom svetskom ... dobar film)
Stalingrad (ok)
Saving Private Rayan (znash shta je...)
Band of Brothers (imas dvdov da kupish u domu sindikata)
The Devil`s Brigade (odlichan film zaista dosta humora, dosta rata...)
the thin red line
dva nova filma u reziji klinta
Letters from iwo jima (japanska strana borbe)
Flags of our fathers (americhka strana)
savetujem da prvo odgledash americhku a onda jap... i obavezno gledaj oba...
...
i ne mogu vishe da se setim sada ... ali ih ima josh lol ...
edit... zamalo da zaboravim.. sad sam gledao svoju listu
Pearl Harbor
the Longest day
U-571 (podmornica)
Hell is for Heroes
Sands of Iwo Jima (john wayne)
Too Late the Hero
Enemy at the gates ...
i to je otprilike to ... te sam gledao i mogu da potvrdim da su dobri filmovi ... sve ostalo shto nadjesh a valja javi :) i da ... mozda ces morati da koristish progrram tipa micro torrent poshto ne verujem da cesh naci sve ove filmove na rapidu ... ugalvnom su pre 70ies...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647103. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.