Ali znam da je sestrić mog druga imao epileptične napade ako dugo sedi pred monitorom koji je onako treptao, ne znam kako se tačno zove to kad trepće tako monitor. Na kraju su kupili TFT odveli malog na magnetnu i sve se smirilo. Dakle, nije za zezanje, ali tumor verovatno ne može ... da može, moralo bi da piše upozorenje na njemu (kao na cigaretama). Citat/
Ne znam ko se seća poslednjeg potpunog pomračenja sunca iznad naše zemlje, koje je bilo, čini mi se 1997. ili 1998. godine. I dok je čitava evropa od toga pravila spektakl, posmatranje prirodnog fenomena, ulice mog grada su bile sablasno puste, prozori sa ćebadima i zavesama, sa jedva par automobila na ulicama i šačicom normalnih ljudi koji nisu poverovali Dnevniku 2 da je to izuzetno opasno. A kad je voditelj u radiju u kom sam radio pročitao da je grupa turista na Zlatiboru otišla u podzemno sklonište za vreme pomračenja...
I meni je 2 sekunde bilo smešno, ali tek onda sam shvatio kako neverovatan broj ljudi ne razmišlja glavom, već onim što vidi na TV-u. I sve smo sličniji Homeru Simpsonu...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Secam se ! Bio sam dosta mali i baba mi je zamracila celu sobu sa zavesama da slucajno ne oslepim ! A ujka mi dao za rodjendan one kartonske cvike sto su prodavali po ulici kao da gledamo pomracenje sunca, secam se na njima je pisalo, Ray Charles, vrh. Ali eto i moja baba i dan danas meni prica da se manem monitora, izgubicu oci....sta ces..
Nije to nista, moja podvodljiva baba je stavila naocare za varenje, zamracila sobu i pokrila se jorganom uzurbano se moleci da ne oslepi, ziva istina!!! A nama tinejdzerima zabranili izlazak u to doba, kao da je kataklizma! `Ziveo` SPS i njihovi mediji, rasprodali i opljackali ionako siromasni narod prodajuci u tonama one 3D naocare za protiv ostecenja vida i jos se tome prikljucili kvazilekarski komiteti urgirajuci na TVu. Sta reci: srednji vek i doba mracnjastva! Dabogda crkli svi oni sto su vladali Srbijom 90-ih, dabogda crkli Mira i Marko i svi njihovi tajkuni, mamicu im lopovsku...
- R a v e n L o r d -
:: Ne znam ko se seća poslednjeg potpunog pomračenja sunca iznad naše zemlje, koje je bilo, čini mi se 1997. ili 1998. godine. I dok je čitava evropa od toga pravila spektakl, posmatranje prirodnog fenomena, ulice mog grada su bile sablasno puste, prozori sa ćebadima i zavesama, sa jedva par automobila na ulicama i šačicom normalnih ljudi koji nisu poverovali Dnevniku 2 da je to izuzetno opasno. A kad je voditelj u radiju u kom sam radio pročitao da je grupa turista na Zlatiboru otišla u podzemno sklonište za vreme pomračenja.. :: :: I meni je 2 sekunde bilo smešno, ali tek onda sam shvatio kako neverovatan broj ljudi ne razmišlja glavom, već onim što vidi na TV-u. I sve smo sličniji Homeru Simpsonu.. :: :: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. :: American Grafitti :: ::
:: Nije to nista, moja podvodljiva baba je stavila naocare za varenje, zamracila sobu i pokrila se jorganom uzurbano se moleci da ne oslepi, ziva istina!!! A nama tinejdzerima zabranili izlazak u to doba, kao da je kataklizma! `Ziveo` SPS i njihovi mediji, rasprodali i opljackali ionako siromasni narod prodajuci u tonama one 3D naocare za protiv ostecenja vida i jos se tome prikljucili kvazilekarski komiteti urgirajuci na TVu. Sta reci: srednji vek i doba mracnjastva! Dabogda crkli svi oni sto su vladali Srbijom 90-ih, dabogda crkli Mira i Marko i svi njihovi tajkuni, mamicu im lopovsku.. :: ::
:: Nije to nista, moja podvodljiva baba je stavila naocare za varenje, zamracila sobu i pokrila :: se jorganom uzurbano se moleci da ne oslepi, ziva istina!!! A nama tinejdzerima zabranili :: izlazak u to doba, kao da je kataklizma! `Ziveo` SPS i njihovi mediji, rasprodali i opljackali
Vidis da je bila u pravu! Nisi oslepeo .)
U to vreme sam bio u gradu i bilo je prilicno jezivo... Nigde nikoga... :) Takodje, ortak i ja smo se pentrali na krov zgrade da bolje sve uslikamo... Naravno, morali smo kroz filtere (bez njih bi slike bile lose)
Pitanje je tako formulisano kao da covek, pu pu daleko bilo, zeli da dobije tumor... I onda na scenu stupa dr. Biljanica, sa krajnje ozbiljnim odgovorom, na krajnje ozbiljno pitanje...
Žalosno je to što je u Srbiji tako, tj., što postoji veliki broj ljudi koji tako misle. Na svu sreću, nisu svi, inače bih pobegao. Svojevremeno kada sam bio u poseti, u jednom selu , pre dve-tri godine kod rodbine, krenula je priča o temi... da ne dužim... Par ljudi iz tog sela, zrelih odraslih su napali mene (verbalno na moju sreću), jer ne mislim kao oni, tj. da je čoveka napravio bog za 1 dan i da je žena nastala od Adamovog rebra pre par hiljada godina. Džaba nama, Darvin, evolucija, biologija, geologija, medicina ( genetika), fizika itd. ... sve je to zavera, naravno. Kako sam samo ispao glup, što razmišljam svojom glavom, ne znam? :( Iako sam pravoslavac. Oprosti mi...
Ima ih svuda proporcionalno, što se tiče inteligencije. Ali uporedi npr. Švedsku sa Avganistnom... generalno, pre svega sa obrazovanjem. Nećemo više o ovome. Nije za ovaj forum. Poz
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647103. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.