Nepravedno zapostavljeni p2p. Kucaj slsk.com skini instalaciju njihovog klijenta mislim da je sad aktuelna verzija 156 ili 157. Dakle ako tu ne nadjes neces naci nigde. Zamisljen je kao p2p za razmenu elektronske muzike iskljucivo medjutim razvio se i sada imas bukvalno sve moguce muzicke pravce koje mozes da zamislis na jednom mestu. Iskljucivo se muzika skida i postoji jos od pre 2000god(izuzetno velika baza), ima dosta nasih ljudi pa ti se mozda posreci. a sta ti ja znam...
Ne uzimaj ovu 157 verziju vec skini 156c ova novija ti nece prikazati sve sobe koje postoje. a sta ti ja znam... I evo malo edita ukljucio sam searc bas da vidim dal ce naci tog micu i zasada nista, taj covek je bas neki raritet. No preporucujem i dalje ljudima da probaju ovaj program jer ce 99% muzike naci.
P2P program. Bolji od Limeware-a, torentea ..skini ga sa https://www.webmreza.com u opcoji download. Budi uporan i ne postoji ni film ni pesma koju ne mozes da nadjes...
Tvojim mukama je kraj:P Evo adresa hub-a 85.17.145.111:1411 Uh koji naslovi pesama:)))) Naravno ako mislis da bilo sta skines moraces da sherujes 20GB i da si korisnik sbb-a. a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647105. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.