Da li postoje neke informacije dal ce biti jos koja sezona ili je ovo poslednja? Sta mislite o ovoj seriji? Po meni je genijalna,posle Dosije X i Simpsonovih verovatno najbolja serija,mozda i Heroes. Prosto ne verujem da ce zavrsiti seriju sa 3 sezone jer je serija globalni fenomene,a i ribe se loze ko lude na Majkla! :)
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
biti vise prison break,treci serijal je ujedno i posledni.sto se heroes-a tice koliko znam u toku je snimanje treceg seriala.inace poceo je da se emituje cetvrti serijal lost-a koji se meni najvise svidja.poz
Ma Lost je neki shit, gde su oni zaglavljeni na pustom ostrvu. Prison Break je zakon!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: Ma o cemu se u tom Lost-u radi uopste? Ko to gleda :: Prison je keva! Ima genijalnu pricu :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !! :: ::
Ove serije su naivne na bas gloopav fazon. Nisam gledao ni Prison ni Lost. Pre bih citao Alan Forda iz pocetka nego sto bih gledao ovo americko sranje od serija.
jeste da je malo van teme ali ja sam aktivno pratio HEROJE i od jednom nema .da li ima neko informacije o ovoj seriji jer jasam samo cuo neka naglabanja kao scenaristi se zalili na mali kes i takve neke nazovimo gluposti .hvala
Pa u Americi, vec nekoliko meseci traje strajk udruzenja glumaca, scenarista, reditelja...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: :: jeste da je malo van teme ali ja sam aktivno pratio HEROJE i od jednom nema .da li ima neko informacije o ovoj seriji jer jasam samo cuo neka naglabanja kao scenaristi se zalili na mali kes i takve neke nazovimo gluposti .hval :: ::
Ma daj da im treba tri godine da pobegnu iz zatvora mnogo je kume, mnogo je...
Pogledas dva filma koji su prethodili seriji a imali su istu temu i ko da si pogledao seriju samo ne gubis vreme. Filmovi su: - In The Name Of The Father, - My Left Feet.
Lost prve dve sezone i kako tako, u trecoj su se vec ukenjali a pocetak cetvrte razocarenje, ko zna mozda sam previse ocekivao.
Jericho, prva sezona koliko toliko dobro do pred kraj, mozda malo vise razvuceno sa manjim deficitom akcije ali prve tri epizode druge sezone ocaj. Ko zna mozda su ih naguzili iz vlasti jer kako to boze moj da SAD same sebe `atomski napadnu`.
Eureka (radili je ljudi sa ovih prostora) pilot epizoda jos i calja a posle kako mali perica zamislja super tehno selo sa 5-7000 dusa u kome klinci ponaosob vladaju kvantnom fizikom i matematikom bolje od Njutna, Ajnstajna, Lajbnica i ostalih zajedno.
Nowhere Man (1995-96), i dalje serija broj jedan, zadala je tezak domaci svima ostalima koji su pokusali da naprave nesto na slicnu temu, zavere, akcije i tome slicno. Cak se i bosna spominje pa je mozda zbog toga i skinuta sa repertoara.
Ah da umalo da zaboravim da je najjaca serija u vreme mog detinjstva bila Crime Story, las vegas, mafija, specijalna policija, denis farina, i rej liota, covece pasli smo seriju ko blesavi.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Auuuu, al si se ti gadno prevario :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran :: :: :: Pa ovi nikad nece pobeci.. :: :: :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.