http://www.youtube.com/watch?v=oTJcUgo4k8M izglancajte djozle(ko ih nosi),kliknite na link. i ne trepcite da ne propustite ni sekund. Ton mozete da ugasite slobodno! Ja sam ovo morao da podelim sa svima jer ovo... brrrrr,od ovoga moze da se rikne!!! Ako neko zna za nesto slicno nek` pusti link.
Ne ide berza u Q krasni,samo sam pomislio da posle svih onih politickih tema,svadje na berzi,i ostalih tmurnih tema, ovo moze da bude pravi odmor za oci(ali ne i za usi)!
Ne znam od cega se moze zanemeti ovde. Ima dobru guzu, i to je to. Riba nista posebno. Kakve veze ima tekst sa Afrikom?!!!!!!!!!!!!!!!!! Mozes da zanemis jedino od muzike...(naravno u negativnom smislu)
Saske odakle si???? Posto znam doticnu iz klipa...takodje zivela je par ulica od mene dok je nisu `rendali ` svi redom... ...............................................................
Oslepecemo od kompjutera ! ! !
:: e ljudi, ova mi je komsinica : :: steta sto je ne poznajem...sto kaze moj buraz, ma bambusao bi je i da sam joj cale : :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
da bi se mnogi ovde pre svadjali i komentarisali ko je veci lopov,Tadic ili Nikolic,ko je bolji za ovu zemlju,i slicne gluposti,nego da komentarisete ovakvu ribu. BOLJE je komentarisati ovakvu cicu,definitivno!
Covece ova je na debiju vise skinuta nego obucena, na sledecem CD-u je garant gola a na trecem je bar cetvorica crnaca razvlaci po plazama Madagaskara a pingvini sve to gledaju uz njihovu devizu `smile and wave`.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647138. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.