radim seminarski i potrebno mi je po 5-6 recenica na engleskom iz dve teme - My house, my ideal workplace, my office, my flat (jedna od ovih) i - My working day nije ovo neki problem mogao bih i ja nesto da sklepam ali poenta je da bude gramaticki tacan tekst pa ako neko zna gramatiku i ima visak slobodnog vremena bio bih mu zahvalan
Jel` ti ovo za srednju skolu? Nemoj mi reci da je to iz predmeta/kursa `Engleski jezik` na nekom od nasih privatnih fakulteta? Ako jeste moj savet ti je da se odmah isisujes prebacis na drzavni i dobro zagrejes stolice (da stolice`e`, mnozina).
P.S. Glavu ogre, nije to tesko samo uzmi dictionary u sake. Seti se Homer Simpsona kako je ucio Advanced Management (prvo napredni, pa osnovni kurs a na kraju zavrsio sa recnikom i reci Management)
:: :: radim seminarski i potrebno mi je po 5-6 recenica na engleskom iz dve tem :: - My house, my ideal workplace, my office, my flat (jedna od ovih) :: - My working da :: nije ovo neki problem mogao bih i ja nesto da sklepam ali poenta je da bude gramaticki tacan tekst pa ako neko zna gramatiku i ima visak slobodnog vremena bio bih mu zahvala
nauci srpski - pa onda trazi pomoc iz engleskog...
:: :: radim seminarski i potrebno mi je po 5-6 recenica na engleskom iz dve tem :: - My house, my ideal workplace, my office, my flat (jedna od ovih) :: - My working da :: nije ovo neki problem mogao bih i ja nesto da sklepam ali poenta je da bude gramaticki tacan tekst pa ako neko zna gramatiku i ima visak slobodnog vremena bio bih mu zahvala
Ostavi mail,poslacu ti,ali samo po 5 recenica.Dalje - sam.
a kako si dosao do zakljucka da ja treba da naucim srpski???
:: :: :: :: :: :: :: radim seminarski i potrebno mi je po 5-6 recenica na engleskom iz dve tem :: :: - My house, my ideal workplace, my office, my flat (jedna od ovih) :: :: - My working da :: :: nije ovo neki problem mogao bih i ja nesto da sklepam ali poenta je da bude gramaticki tacan tekst pa ako neko zna gramatiku i ima visak slobodnog vremena bio bih mu zahvala :: :: :: nauci srpski - pa onda trazi pomoc iz engleskog.. :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/Gramma :: :: nadrndana dec :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.