Mozda je glupo da ovo ovde pitam, ali ajde nema veze.... da li se neko razume u bubnjeve na ovom forumu? Skupio sam 450e, hocu da uzmem set bubnjeva (jer me je smorilo zveketanje po kantama i VISESLOJNOM selotejpu)..... Ima li neko preporuku? Na sta bih najvise trebao da obratim paznju kada uzimam set? Znam da ovo nije sajt za to, ali je ovaj forum najaktivniji, pa zato pitam ovde.... Fala u svakom slucaju....
Koje bubnjeve hoces da uzmes,elektronce ili akusticne?
:: Mozda je glupo da ovo ovde pitam, ali ajde nema veze... :: da li se neko razume u bubnjeve na ovom forumu :: Skupio sam 450e, hocu da uzmem set bubnjeva (jer me je smorilo zveketanje po kantama i VISESLOJNOM selotejpu).... :: Ima li neko preporuku :: Na sta bih najvise trebao da obratim paznju kada uzimam set :: Znam da ovo nije sajt za to, ali je ovaj forum najaktivniji, pa zato pitam ovde... :: Fala u svakom slucaju... ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.