Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Benchmark forum
STRANA 1 OD 1
count Benchmark forum 15.03.2025. 11:06 T69376

status: user
broj poruka: 1366
Mene su prvo banovali zbog toga što sam tražio bar neku slobodu govora, da admini i modovi ne brišu postove koji se njima ne sviđaju a na koje se niko nije bunio. Najgori je adminitrator DukeLander, niko ne sme da pisne ako on ne odobri, totalni totalaziator i mali hitler a živi u Holandiji, da je bar u Srbiji. Teško da je iko prošao bez neke njegove `kazne`

Posle sam tražio da me izbrišu iz evidencije i to su i uradili kada sam naveo zakon o privatnosti.

Alex i nije tako loš, neznam šta je zaslužio da ovde bude banovan na AXe-u ali tamo sam se samo 2 puta kačio sa njim, jednom kada je on prekrršio pravila foruma a drugi put kada je tvrdio da sam postavio sliku koje je kao bila reklama ali se nije video ni prodavac ni cena ni odakle je.

Imaju celu hijerarhiju, više od države i crkve, generale i admirale, više poglavica nego indijanaca i još se žale da imaju previše posla. Prava tragikomedija u šta se forum i ceo sajt pretvorio. Članke i vesti koje objavljuju na sajtu u glavnom click-bait a nađe se tek po neki koji su pravovremeni.

Ja sam stari član bar 10ak stranih i domaćih IT foruma još od postanka interneta pa čak i pre ali ovako nešto još nisam video i iskusio. nikada mi niko nije ni prigovorio za pisanje iako se nisu slagali samnom. Neka im njihov balavi forum, šta mi to treba sa 77 godina. Inače znam gomilu načina da napravim i 10 novuh naloga ali možda samo ako se većina ove garniture promeni ili ako se zainatim.

Toliko o njma a nikome ne preporučujem da se učlani mada je njihov forum sada samo poveća čitanost sajtai privuku reklame. I osnivač Peca se više ne meša. Kao da je digao ruke od ovih.

Ryzen R9 7900x. ASrock B650Pro RS. Arctic Liquid Freezer III 360, 2x16GB Kingston 6000MHz, Gigabyte Rx 6600XT, KC 30001TB, Samsung 970 evo plus (500GB), Samsung 960 evo (250GB, Adata nvme 1TB,.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647571.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs