Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Otkupnina/dostava
STRANA 1 OD 1
cvvelle Otkupnina/dostava 09.11.2024. 12:43 T69317

status: user
broj poruka: 725
Naručih neku kvalitetniju auto dijagnostiku od preko i platih sve, uključujući poštarinu preko Pay Pal-a/kartice.

Sve lepo, sve prošlo, za par dana eto ga paket iz Kine (odakle će drugde da ga šalju, naravno).

Kad, ne lezi vraže, eto je opet otkupnina u visini od 600 kinti (580, da se ne lažemo, ali kurir kao kurir, mora da se ugradi po 20-50 dindži u svaki paket).

Paket nije otvaran, nema carinske etikete, sve na svom mestu, kurir mi dao da slikam aplikaciju City Express-a, dao da se uverim da me nije on izvaćario već da je stvarno narihtano kao otkupnina.

Zovem firmu koja je zadnji krak kod nas, Flying Cargo Yu Doo, ako je bitno, nisu se javili juče i danas (računam subota) i i dalje mi nije jasno odakle se materijalizovalo još 600 dinara otkupnine na postojeće troškove koji us plaćeni.

I pored toga je ispalo par hiljada jeftinije od toga da sam je kupio ovde, naročito što nije neki šnj proizvod, ali mi treba referenca šta je tu pošlo nakaradno i šta su mogli da naplate.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60353. Broj poslatih odgovora: 646984.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs