komercijacni satj od koga vlasnici zarađuju, možda žive od toga a forum je deo svega, pa nije ni čudo što zaštićuju oglase. Oglasi u forumu su zamišljeni samo kao neka pomoć članovima za razmenu a ne kao komercijala. (isto kao i ovde). U novom izdanju su još dodatno ograničili oglase, bilo je puno nakupaca i skalpera koji su bili `članovi` foruma samo da prodaju stvari. Sada pokušavaju da dozvole oglase samo proverenim članovima koji su i inače aktivni u ostalim diskusijama.
tako i treba da funkcionise, zna se sta je forum a zna se sta je buvljak ili bubanj potok. Svaka im cast na tom separatisanju oglasa od kupoprodaje od kolege clana
:: komercijacni satj od koga vlasnici zarađuju, možda žive od toga a forum je deo svega, pa nije ni čudo što zaštićuju oglase. Oglasi u forumu su zamišljeni samo kao neka pomoć članovima za razmenu a ne kao komercijala. (isto kao i ovde) :: U novom izdanju su još dodatno ograničili oglase, bilo je puno nakupaca i skalpera koji su bili `članovi` foruma samo da prodaju stvari. Sada pokušavaju da dozvole oglase samo proverenim članovima koji su i inače aktivni u ostalim diskusijama. :: :: ::
kako stupiti u kontakt sa bilo kojim adminom na benchu, jer mi je naprasno banovan nalog pod izgovorom duplog naloga, sto je smejurija, nit sam otvarao druge naloge niti sta drugo, samo me docekalo danas obavestenje
Broj postavljenih tema: 60365. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.