Elem verovatno nikoga ko se ne bakce sa ovim, ni ne zanima, ali WebMoney (ruski ekvivalent Paypal-a), je uveo restrikcije za transakcije u eurima, tj ja vise ne mogu ni da primam ni da saljem eure.
Dakle zemlje koje pripadaju ovom elitnom klubu su:
American Samoa, Afghanistan, Bahamas, Botswana, Vanuatu, Ethiopia, Ghana, Guyana, Guam, Iran, Iraq, Cambodia, Crimea, Laos, Libya, Mali, Mauritania, Pakistan, North Korea, Northern Mariana Islands, Serbia, Somalia, Sudan, Tunisia, Trinidad and Tobago, South Sudan , Syria, Yemen, Uganda, Sri Lanka and the United States.
Nisam te razumeo, to jest, zaplakati od radosti ili od zalosti?
05.03.2019. 22:59
status: user broj poruka: 10999
Da li si ponosan zato sto smo zajedno sa US i Americkom Samoom (u visokom smo drustvu), ili si razocaran jer su nas svrstali u ``nesvrstane`` (i vratili nas u doba SFRJ)?
:: Elem verovatno nikoga ko se ne bakce sa ovim, ni ne zanima, ali WebMoney (ruski ekvivalent Paypal-a), je uveo restrikcije za transakcije u eurima, tj ja vise ne mogu ni da primam ni da saljem eure :: :: Dakle zemlje koje pripadaju ovom elitnom klubu su :: :: American Samoa, Afghanistan, Bahamas, Botswana, Vanuatu, Ethiopia, Ghana, Guyana, Guam, Iran, Iraq, Cambodia, Crimea, Laos, Libya, Mali, Mauritania, Pakistan, North Korea, Northern Mariana Islands, Serbia, Somalia, Sudan, Tunisia, Trinidad and Tobago, South Sudan , Syria, Yemen, Uganda, Sri Lanka and the United States :: :: Sta reci a ne zaplakati. ::
lepo se provedi, uzivaj u dobroj a jeftinoj klopi i votki, i u jos boljim i jeftinijim djevojcicama (devushkama)... Nego, strikane moj, nisi odgovorio na pitanje.
torto ovde bih izdvojio US i Samou iz jednacine, nisu mi ni bitne ni interesantne za ovu pricu, a nisu nas vratili u doba SFRJ, kamo srece da jesu ili da iko moze.
A i danas sve ove navedene zemlje ili nisu ili su bleda senka onih kad su bile u nesvrstanima. Ipak ne bih ulazio u neke politicke rasprave, mrzim politiku u svakom obliku.
A jeftine klope, votke a bogami i devojcica odavno vise nema, bilo je svega toga `88 kad sam bio u Moskvi, ali ta Moskva i ova danasnja su dva razlicita grada.
@Dexter013 Ljutim se sto imam muku kako sad da naplatim kintu, ebe mi se za ostalo.
Broj postavljenih tema: 60365. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.