Ja sam na to upozoravao (ovde, neke lokalne funkcionere) od dana br. 1
17.02.2016. 12:00
status: user broj poruka: 10999
Kada sam bio pomenuo mogucnost da je, barem 1 na 100 terorista DIREKTNO ubacen od strane ``kalifata``, smejali su mi se i smatrali me zrtvom ``teorije zavere``. Kada je, nekoliko meseci kasnije puk`o Pariz, nisu mi se vise smejali. Na zalost, ovo kod nas (dogadjaj, kao i reakcija na njega) samo je obicno kopiranje onoga sto se (odavno) desava u Velikoj Europi - the last one to know is the first one to cry... Potrebno je da ceo svet nestane u Potopu, da bi se nasi ``odgovorni`` setili: gle, neka voda odnekud dotiče... Ništa nas ne sme iznenaditi osim kiše, snega, suše, terorizama, migranata, promena u sveskoj politici, svetske ekonomske krize...
Re: Ja sam na to upozoravao (ovde, neke lokalne funkcionere) od dana br. 1
17.02.2016. 15:28
status: user broj poruka: 3277
Sigurno da ima jos incidenata sa migrantima ali iz nekog razloga se ne objavljuje.
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Kada sam bio pomenuo mogucnost da je, barem 1 na 100 terorista DIREKTNO ubacen od strane ``kalifata``, smejali su mi se i smatrali me zrtvom ``teorije zavere``. Kada je, nekoliko meseci kasnije puk`o Pariz, nisu mi se vise smejali :: Na zalost, ovo kod nas (dogadjaj, kao i reakcija na njega) samo je obicno kopiranje onoga sto se (odavno) desava u Velikoj Europi - the last one to know is the first one to cry.. :: Potrebno je da ceo svet nestane u Potopu, da bi se nasi ``odgovorni`` setili: gle, neka voda odnekud dotiče.. :: Ništa nas ne sme iznenaditi osim kiše, snega, suše, terorizama, migranata, promena u sveskoj politici, svetske ekonomske krize.. :: :: ::
vidim ne mirises kurir imas i na blicu malo lepsi naslov, al jbg opet se pominje migrant ma nemoguce a sad brzo kod njih da im plesete i izvodite mecke mozda vas i kamera snimi. Ma ja da sam na vasem mestu uselio bih bar 10-tak u svoj stan.
:: @Simon7 :: E pda da znas da ce sad i na tebe da se ostrave.. :: Cekaj samo da se pojave u punom sastavu.. :: :: Sustina je da im u tim novinama ne objavljuju ove umobolne komentare pa onda ovde maltretiraju normalan svet.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: :: :: Neverovatni ste zaista :: :: Zanimljivo je kako vam mozak funkcioniše :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647102. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.