Da li postoji neki dokument kojim se odobrava korišćenje motornog vozila licu u čijem vlasništvu se ne nalazi to vozilo? Ono što sam do sada našao je jedino `odobrenje za korišćenje tuđeg vozila u inostranstvu`. Ne bih želeo da policija pomisli da sam ukrao vozilo.
Ne bih da ti garantujem,davno sam imao punomoc a i sredjivala mi ga je majka druga koja je advokat,pa nisam previse obracao paznju,ona je to zena resila trt-mrt-klik-klak,drzao ga u kaseti,nikada ga nisam ni izvadio,nisu mi trazili da budem iskren. Koliko me secanje/logika sluzi,mislim da je bilo overeno,da li u sudu,opstini ili mozda cak njenim pecatom,nemoj me hvatati za rec,ne znam. Ali,ukoliko treba da se overi,to nije neka papazjanija,parsto dinara u nekom sudu/opstini/amss. No,sacekaj sutra,mozda neko od clanova PCB-a ima vise iskustva pa ti objasni.
lepo sa covekom cije je vozilo ,tamo ti lepo napisu ovlascenje za upravljanje vozilom ovde i u inostranstvu. i mislim da je to to ,generalno u Valjevu mi se cini da rade u dilu sa lokalnom trafikom u blizini opstine posto nije moglo ono koje sam ja doneo sa neta uredno popunjeno nego je moralo bas kod tete iza ugla.Zeleni karton vadis valjda na svoje ime ako treba za odredjenu zemlju zbog osiguranja i to je valjda to
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.