Pre godinu i po dana sam poceo da slusam Sinana Sakica. Slucajno sam nasao njegov CD i svidela mi se njegova muzika. Slusam uglavnom sve pesme pa me interesuje koje pesme su mu izvorne, starogradske, turbo-folk, pop-folk, rock-folk, sund itd. Pored njega slusam klasiku, instrumental, gothic instrumental i chiptune, a ima i po jedna pop-rock i dance.
Takodje slusam hard rock i klasiku, a izmedju gruvam Sinana kad dodjem s posla Skini diskografiju, pa proceprkaj sta ti se svidi, mislim da ovde retko ima konkretnih Sinan-experata.
Ove pesme od Sinana slusam: Umrecu s osmehom, Minut dva,Mene kuci niko ne ceka, Dodje mi da placem kao dete, Medena, Lepa do bola, Zivot da stane ne sme, Zlatne godine, Zaljubljen u tebe, Lagala si, Trezan, Veciti momak, Svirajte napravicu lom, Sunce moje, Robinja, Reci sve zelje, Pijem na eks, Nisi vise zaljubljena, Ne ne daj da te ljubi, Ne trazi je sine, Ne budi me majko, Na Balkanu, Izadji na pet minuta, Idi Bog neka te vidi, Hrabar i lud, Hoce da imam sve, Hadjemo dalje moja tugo, Ej od kad sam se rodio, Drz se Mile jos si ziv, Dodirni me, Da sam ja neka vlast, Burno. On je jedini pevac na svetu koga slusam zbog toga STO MI JE SMESAN DOK PEVA. Sto se tice Beethovena slusam 9. simfoniju, fur elise itd., Mozzarta, Baha, Vivaldija(cetiri godisnja doba). Najvise slusam CHIPTUNE, pesme su: Hybrid Song, skogens djur 011, skogens djur 014, Mr. Pung, dead feelings itd. itd. - imam oko 4500 chiptunea na PC-u i ukupno zauzimaju 300MB
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.