Iz Beograda sam i jel neko skoro isao da izvadi,sta sve treba od papira,ja sam upucen da odem Republicki zavod za zdravstveno osiguranje na Dedinju.znam za onu foru da slazes da zivis sam i slicno i da ne proveravaju to,medjutim ne znam dal se nesto promenilo ? Ako treba gomilu papira da vadim kao kad bi rekao da zivim sa nkim necu ni da se cimam? Samo me zanima jel je komplikovana procedura za to ?
ne znam ni gde mi je knjizica, hvala bogu na tome da mi ne treba
ali znam iz skorasnje price, odes izvadis radnu knjizicu, odes prijavis se na biro i izvadis zdravstvenu knjizicu. Neki drugar je to radio, kaze da nema nista komplikovano
Zaboravih da kazem da sam sve prosao to tj. imam rad.knjizicu koja je kod mene,nezaposlen,nisam na birou,primao pomoc do proslog leta... hvala u svakom slucaju :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.