Ne mogu se setiti kada sam gledao taj film niti naslova niti ime glumaca rezisera... Samo znam da je horor
Radi se sledece:
Nekoliko njih ide brodom na placeno malo krstarenje, posle par dana na moru se gube, i jedne noci ih udara brod koji nema osvetlenje i oznake koji ih prati iz dubina mora , sledeceg dana dolaze na ostrvo (i otkrivaju da je kapetan tog malog broda mrtav u vodi), na kome se iskrcavaju i vide brod koji ih je udario naravno nasukan na ostrvu i kao olupina. Na ostrvu otkrivaju Nemacke gradjevine i jednog nemca koji zivi tu govori im da odu i naravno ne odlaze,onda nocu iz tog broda izleze Nemci koji su odavno potonuli sa brodom.. Na kraju filma se splasla samo jedna devojka...
Mozda li neko zna film ja milism da je mozda sniman osamdesetih ali nisam siguran ... :/
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.