Naime sa vrevena na vreme a vec dva puta sam reinstalirao win zbog problema koji se i sada pojavio i naravno ko ce da ne popizdi !!
Naime kada otvorim program za majnovanje,tj kada ga pokrenem treba da mi se pojavi prozor na ekranu od tog programa ali ne lezi vraze..
Kada otvorim program on mi odmah ide u minimize iako je tu, on ni pod razno iako ga otvorim nece da mi se pokaze na ekranu nego koliko uspevam da vidim bezi van ekrana kao vidim da se otvara ali brzo i leti van okvira ekrana , pokusao sam opet da instaliram ali opet isti problem..
Obrisao sam sve fajlove opet instalirao ali opet nece da mi se ni pod razno pokaze na ekranu nego je minimajzovan i mogu ga samo iskljuciti jer nemogu nista drugo raditi posto nemam prozora...
Jedini nacin da opet sve vratim na normalu je da instaliram novi win sto je iritantno jer oduzeima xx vremena...
Ne moguce ali sam ga popravio , slucajno sam se setio jer kada je on dole minimajzovan ako stavim misa na njega pojavice se prozor onaj koji se pojavljuje kada stavis mis na nesto sto je u tabu kliknuo sam denim klikom i maximirao sam ga pojavio mi se na celom ekranu ali opet nije hteo da se pojavi kao smanjeni prozor nego na celom ekranu ...
Ali posle vise puta koliko mi se pojavio na celom ekranu odjadamput eto ti ga pojavio se kao normalan prozorcic normalne velicine kao i uvek ...
Sta li mu bi ?
Hvala ti na pomoci ako bude opet pravio probleme i ako ovo neuspe probacu na tvoj nacin :)
`Sta li mu bi ?` Jednostavno program je takav kakav je. Ne saradjuje bas najbolje sa drajverima graficke.
Upravo tvoj nacin je jedan od onih `manje elegantnih` na koje sam mislio u predhodnom postu. Vazno je da si resio problem. Nazalost velika je verovatnoca da se problem ponovi. Barem su takva iskustva drugih. Ja posle brisanja poclbm.ini nisam vise imao problema.
Informacije o polozaju prozora minera se nalaze bas u tom ini fajlu koji sam predlozio da se obrise. E sad neki problem su resili editovanjem x-y koordinata u tom fajlu. Po mom misljenju, ipak je najlakse obrisati ceo fajl koji ce program ponovo inicijalizovati sledecim startovanjem.
Vidim da se razumes u ove stvari pa ako ti nije problem bio bi ti zahvalan ako bi me malo uputio u majning za sada majnujem na litecoinu ali sam do skora danas recimo poceo na Doge coinu neko se hvalio na benchu da za dan zaradi 1.2 LTC a ima 1.2Mh/s a ja imam 1.5Mh/s a izracunao sam da cu zaraditi za jedan dan na Doge coinu manje nego na liteguardijanu tipa na TLG zaradim 0.4 LTC a ovde 0.15 LTC ...
Sta ti mislis ako mozes da mi das neko tvoje misljenje ? :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.