Ja kapiram kad imas 12/13 pa se lozis na Partizan ili Zvezdu (isto sranje realno) ali kad si malo stariji pa ti to bitno u zivotu, jos se i poistovecujes kao mi i vi, a ne zna se koji je klub realno jadniji, veselo...
Ako nisi znao Srbija je podeljena na vise raznih kategorija :
1) Cetnike i Partizane 2)Zvezda i Partizan 3) EU i Rusija 4) Srbe i ostale ( ko sve zivi u Srbiji ) 5)Pravoslavce i ostale
Licno navijam za Zvezdu a ova vest me preterano ne pogadja .. Vise bi se obradovao suspenzijom nasih klubova i reprezentacije na jedno 10 gdina ....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Koji su to vasi i nasi :: Ne postoje neki treci :: :: Ja kapiram kad imas 12/13 pa se lozis na Partizan ili Zvezdu (isto sranje realno :: ali kad si malo stariji pa ti to bitno u zivotu, jos se i poistovecujes kao mi i vi :: a ne zna se koji je klub realno jadniji, veselo.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Jel` to ona izreka: `da komsiji umre krava`? Kakve ovo veze ima sa fudbalom i uopste sa ovim forumom? Ako vec zelis vase su hapsili zbog sporta, a ovog jadnika zbog privatnih poslova.
Partizan kako stvari stoje proci ce kao Juventus....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Jedva cekam sutrasnji derbi, partizan ima da vas odere sa minimalno 2:1 :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
to čemu se ti raduješ...pa u najmanju ruku je tužno...jer taj iako je zasrao nešto ispaštaće radnici Zekstre...ljudi koji žive u istoj zemlji kao i ti...
Drugo radovati se propadanju tima protiv kog navijaš...i šta onda...protiv koga ćeš navijati? Gubi se smisao...
Treće radovati se nesreći svojih sunarodnika...u suprotnom timu...bez komentara...
Navijam za zvezdu u onom sportskom duhu, na stadionu, draću se ko magarac...posle toga idem sa grobarom na pivo jer je čovek (ili nije, moja procena)...
Ljudi se dele na dobre i loše, a ne na to za koga navijaju ili koje su vere... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
Kad bi ljudi u Republic of Banana State tako razmisljali odavno bismo bili u EU i imali polu standard Shvice.... Nazalost u Srbiji ce ti sve oprostiti ali uspeh nikad... Jeste Grobar ali ga cenim doveo je klub u super stanje .. Da je Piksi ostao ko zna...
:: to čemu se ti raduješ...pa u najmanju ruku je tužno...jer taj iako je zasrao nešto ispaštaće radnici Zekstre...ljudi koji žive u istoj zemlji kao i ti.. :: :: Drugo radovati se propadanju tima protiv kog navijaš...i šta onda...protiv koga ćeš navijati? Gubi se smisao.. :: :: Treće radovati se nesreći svojih sunarodnika...u suprotnom timu...bez komentara.. :: :: Navijam za zvezdu u onom sportskom duhu, na stadionu, draću se ko magarac...posle toga idem sa grobarom na pivo jer je čovek (ili nije, moja procena).. :: :: Ljudi se dele na dobre i loše, a ne na to za koga navijaju ili koje su vere.. :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine. :: :: :: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=01&dd=13&nav_category=16&nav_id=79939 :: :: :: :: :: :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: :: GTX770 LIGHTNIN :: :: INTEL SSD 330 60G :: :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CORSAIR HX85 :: :: ASUS MX279
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.