Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Pomagajte , zrtva sam velike prevare !
STRANA 1 OD 1
SkyFire Pomagajte , zrtva sam velike prevare ! 16.11.2013. 13:05 T55532

status: user
broj poruka: 18472
Naime danas sam isao u mesaru da kupim sveze cvarke.
Mesar je bio veoma ljubazan i pricljiv , vidi se da je covek nacitan.
Zatrazih 500 g svezih cvaraka i on mi to lepo zapakova i ja pravac kuci !

Kad sam dosao, nije mi Djavo dao mira , nekako mi tih 500 g cvaraka bejase malo pa ja metoh na vagu da izmerim kad ono nije 500 g vec 300 g !
U momentu me `ladan znoj obli spoznajom da sam prevaren.
Platio sam 300g po ceni od 500g , znate li vi sta je 200g manje???!!!
Usasvsi u dalju analizu otvorih kesu sa cvracima kad me slag ne strefi !
Medju onom gomilom nadjoh 3 zagorela cvarka.Stvari su bile jasne.Radi se o organizovanom kriminalu . Matematika je odradila svoje i racunica je bila cista.
Na svakih 100g ide po jedan zagoreli cvarak!Ko zna ko je sve tu umesan i do kojih razmera ovo ide ali generalno jasno je meni da je ovo prevara koja zahvata sire razmere i da nisam jedini!

Nekako bih i onih 200g koje su mi od usta uzeli i pregrmeo ali tri zagorela cvarka nikako ne mogu da svarim!
Odem onako besan ponovo u mesaru , naravno da ostvarim svoja prava na reklamaciju i zatrazim povracaj novca !
Iznesem ja tu svoje nezadovoljstvo od reci do reci kad mesar izvadi onaj mesarski noz i kaze para nema a nema ni cvaraka (doduse nudio mi je neku kompezaciju za neku slaninu ali je bila budjava i nisam pristao ni u ludilu ) i da ce mi prste iseci i od njih napraviti cevape..
Ja frapiran i pod stresom a najvise u cudu sta me je zadesilo izletim iz radnje kao iz topa ispaljen i evo obracam se vama da olaksam moju napacenu dusu i zatrazim pomoc kako stati na put ovoj bandi koja ljude vara i podvaljuje zagorele cvarke !
Ja stvarno ne znam sta da radim ni gde vise da idem da kupujem cvarke jer po svemu sudeci to je organizovan kriminal i svi su povezani a ja bez cvaraka ne mogu , pokusao sam da se izlecim , kazu doktori to je neka nova bolest koja stvara zavisnost gora od droge i da mi nema pomoci!

P.S. 500g mi je doza,shvatate u kom sam problemu ?! :)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kmn 16.11.2013. 13:08 #526609

broj poruka: 21
Samo pazi da u tim cvarcima nemas i neku bakteriju
peki22 Re... 16.11.2013. 13:13 #526610

broj poruka: 2936
Pazi na holesterol jeb.. cvarke!

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

djodjo mora da mesar ima neku 16.11.2013. 13:14 #526611

broj poruka: 658
r9 290x pa na njoj topi cvarke, a cuo sam da ima neki bag ta karta pa iz cista mira predje u uber mod na par sec i to je verovatno uzrok pojave tih zagorelih cvaraka.....

hecate Uradi sam... 16.11.2013. 13:14 #526612

broj poruka: 472
http://www.youtube.com/watch?v=IwGuuUr-Rxc
gilopile ... 16.11.2013. 13:18 #526613

broj poruka: 9459
Sta reci...Tog mesara bi trebalo utamniciti na jedno 40god. pa ce malo bolje da meri posle odlezanog. Najbolje ti je da sam uzgajas svinje i pravis cvarke. Mozes i na terasi da napravis obor, malo ogradis zicom i pici. Imas da kupis starog leba za sicu, pa malo potopis u toplu vodu i pomesas sa ostatkom hrane od rucka i time ih hranis. Za mesec dana ces imati svinjce od 100kg, spremno za klanje i pripravak cvaraka.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

MilosNBG ... 16.11.2013. 13:19 #526614

broj poruka: 1586
S obzirom da cvarci spadaju u kategoriju visokokolaricnih i energetskih namirnica, covek je racunao da si kao i svaki omladinac ove zemlje, obeznanjen od pijancenja i seksa po celu noc, pa racunao da to sto vidis, vidis duplo. Nadajuci se da ces i vagu kod kuce videti duplo, odmerio ti je skoro pa tacno onoliko da kada vidis duplo, tvoji cvarci imaju dodatu vrednost, odnosno 600g. Verovatno izmajuci u obzir da je i tvoj geografski polozaj takav da mislis da se samo termobuzir skuplja kada se zagreje, odigrao je na kartu tvog neznanja i to mu je uspelo. Trebas ustvari da mu budes zahvalan, prodao ti cvarke al mast zadrzao za ebe, mislio je na tvoje zdravlje, da se ne nagojis, vec da cak malo i smrsas, al u novcaniku .)

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

SkyFire Re: 16.11.2013. 13:28 #526616

Pa da..I to mi je palo na pamet.Ta tri zagorela cvarka su izgledala veoma sumnjivo.
Onako odokativno sam ih procenjivao ali nazalost nisam imao mikroskop tako da nisam uspeo da dodjem do rezultata.
Inace kazu da cvarci lece prostatu pa ja rekoh ajde da probam i navucem se..
Eto kakav je narod pokvaren , jedva ceka samo da ti nesto podvali!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<

:: Samo pazi da u tim cvarcima nemas i neku bakteriju
bosh strasno kakvih debila ima na svetu.. 16.11.2013. 13:31 #526620

broj poruka: 1332
takvima ne treba zatvor takvima treba bejzbolka i udri!!!
sva sreca pa zivim u malom mestu i toga kod mene nema jer se svi poznajemo i cak ti koji rade meni daju najbolje...jer znaju da sam(i moji naravno)posteni...i stalna smo musterija.kakav si prema drugima takvi su oni prema tebi.tako je kod mene u mestu.

Asus CUcore 6770 1gb
msi 870-c45
2x2 kingston hyperX blu 1600mhz
athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3)
Hitachi 500gb
lc600h

Adzem ahahaha 16.11.2013. 13:35 #526623

broj poruka: 3797
jel moguce? :DD

:: takvima ne treba zatvor takvima treba bejzbolka i udri!!
:: sva sreca pa zivim u malom mestu i toga kod mene nema jer se svi poznajemo i cak ti koji rade meni daju najbolje...jer znaju da sam(i moji naravno)posteni...i stalna smo musterija.kakav si prema drugima takvi su oni prema tebi.tako je kod mene u mestu
::
MilosNBG ... 16.11.2013. 13:36 #526624

broj poruka: 1586
Ja ustavari tek posle ovakvih prica razumem narkomane sto nose vagicu sa sobom... Muka je to...

U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!

Adzem ... 16.11.2013. 13:38 #526625

broj poruka: 3797
http://www.youtube.com/watch?v=1S_NLI1d7SA

4:09

soda bikarbonom miksuje se koka,
vagica mi pokvarena, pa merim od oka!

:: Ja ustavari tek posle ovakvih prica razumem narkomane sto nose vagicu sa sobom... Muka je to...
hecate za ubuduće, ponesi sa sobom... 16.11.2013. 13:48 #526626

broj poruka: 472
http://bit.ly/1gTCHSB, bila oko 2000din.

Imaš u http://bit.ly/HRKbpZ, ni manje ni više 5godina garancije :)...

:: Ja ustavari tek posle ovakvih prica razumem narkomane sto nose vagicu sa sobom... Muka je to...
:: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
vuk125 Re: Pomagajte , zrtva sam velike prevare ! 16.11.2013. 13:49 #526627

broj poruka: 2929
Da nemas i ti neka sizofrena cepanja?
Da se nisi druzio sa Operaterrom pa ti se prividjaju cvarcii i DDR 18 memorija?

:: Naime danas sam isao u mesaru da kupim sveze cvarke
:: Mesar je bio veoma ljubazan i pricljiv , vidi se da je covek nacitan
:: Zatrazih 500 g svezih cvaraka i on mi to lepo zapakova i ja pravac kuci
:: Kad sam dosao, nije mi Djavo dao mira , nekako mi tih 500 g cvaraka bejase malo pa ja metoh na vagu da izmerim kad ono nije 500 g vec 300 g
:: U momentu me `ladan znoj obli spoznajom da sam prevaren
:: Platio sam 300g po ceni od 500g , znate li vi sta je 200g manje???!!!
:: Usasvsi u dalju analizu otvorih kesu sa cvracima kad me slag ne strefi
:: Medju onom gomilom nadjoh 3 zagorela cvarka.Stvari su bile jasne.Radi se o organizovanom kriminalu . Matematika je odradila svoje i racunica je bila cista
:: Na svakih 100g ide po jedan zagoreli cvarak!Ko zna ko je sve tu umesan i do kojih razmera ovo ide ali generalno jasno je meni da je ovo prevara koja zahvata sire razmere i da nisam jedini
:: Nekako bih i onih 200g koje su mi od usta uzeli i pregrmeo ali tri zagorela cvarka nikako ne mogu da svarim
:: Odem onako besan ponovo u mesaru , naravno da ostvarim svoja prava na reklamaciju i zatrazim povracaj novca
:: Iznesem ja tu svoje nezadovoljstvo od reci do reci kad mesar izvadi onaj mesarski noz i kaze para nema a nema ni cvaraka (doduse nudio mi je neku kompezaciju za neku slaninu ali je bila budjava i nisam pristao ni u ludilu ) i da ce mi prste iseci i od njih napraviti cevape.
:: Ja frapiran i pod stresom a najvise u cudu sta me je zadesilo izletim iz radnje kao iz topa ispaljen i evo obracam se vama da olaksam moju napacenu dusu i zatrazim pomoc kako stati na put ovoj bandi koja ljude vara i podvaljuje zagorele cvarke
:: Ja stvarno ne znam sta da radim ni gde vise da idem da kupujem cvarke jer po svemu sudeci to je organizovan kriminal i svi su povezani a ja bez cvaraka ne mogu , pokusao sam da se izlecim , kazu doktori to je neka nova bolest koja stvara zavisnost gora od droge i da mi nema pomoci
:: P.S. 500g mi je doza,shvatate u kom sam problemu ?! :
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
MACHINE Re: Pomagajte , zrtva sam velike prevare ! 16.11.2013. 14:00 #526631

broj poruka: 5704
Genijalno :DDDD

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

:: Naime danas sam isao u mesaru da kupim sveze cvarke
:: Mesar je bio veoma ljubazan i pricljiv , vidi se da je covek nacitan
:: Zatrazih 500 g svezih cvaraka i on mi to lepo zapakova i ja pravac kuci
:: Kad sam dosao, nije mi Djavo dao mira , nekako mi tih 500 g cvaraka bejase malo pa ja metoh na vagu da izmerim kad ono nije 500 g vec 300 g
:: U momentu me `ladan znoj obli spoznajom da sam prevaren
:: Platio sam 300g po ceni od 500g , znate li vi sta je 200g manje???!!!
:: Usasvsi u dalju analizu otvorih kesu sa cvracima kad me slag ne strefi
:: Medju onom gomilom nadjoh 3 zagorela cvarka.Stvari su bile jasne.Radi se o organizovanom kriminalu . Matematika je odradila svoje i racunica je bila cista
:: Na svakih 100g ide po jedan zagoreli cvarak!Ko zna ko je sve tu umesan i do kojih razmera ovo ide ali generalno jasno je meni da je ovo prevara koja zahvata sire razmere i da nisam jedini
:: Nekako bih i onih 200g koje su mi od usta uzeli i pregrmeo ali tri zagorela cvarka nikako ne mogu da svarim
:: Odem onako besan ponovo u mesaru , naravno da ostvarim svoja prava na reklamaciju i zatrazim povracaj novca
:: Iznesem ja tu svoje nezadovoljstvo od reci do reci kad mesar izvadi onaj mesarski noz i kaze para nema a nema ni cvaraka (doduse nudio mi je neku kompezaciju za neku slaninu ali je bila budjava i nisam pristao ni u ludilu ) i da ce mi prste iseci i od njih napraviti cevape.
:: Ja frapiran i pod stresom a najvise u cudu sta me je zadesilo izletim iz radnje kao iz topa ispaljen i evo obracam se vama da olaksam moju napacenu dusu i zatrazim pomoc kako stati na put ovoj bandi koja ljude vara i podvaljuje zagorele cvarke
:: Ja stvarno ne znam sta da radim ni gde vise da idem da kupujem cvarke jer po svemu sudeci to je organizovan kriminal i svi su povezani a ja bez cvaraka ne mogu , pokusao sam da se izlecim , kazu doktori to je neka nova bolest koja stvara zavisnost gora od droge i da mi nema pomoci
:: P.S. 500g mi je doza,shvatate u kom sam problemu ?! :
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Mortificat Kakav bezobrazluk! 16.11.2013. 14:01 #526632

broj poruka: 3519
Neverovatno je ko sve egzistira u našem ekosistemu! Lično bih kontaktirao profesionalce sa http://www.kurir-info.rs/ i zahtevao od njih da rasvetle slučaj, isključivo pod budnim okom javnosti (high media alert), jer bih tih 200g čvaraka bio spreman da oprostim, ali kavurmu nikako!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ

luja-88 Re: 16.11.2013. 14:08 #526633

broj poruka: 1644
Sky, lepo si me nasmejao svojim satiricnim tekstom ali... hoces da kazes da je mesar priznao gresku i nakon toga ti stvarno zapretio?!

Za to postoje samo dve solucije:
1. Pozoves policiju, novine i inspekciju za tu `pokvarenu` slaninu (ako ne slaninu, naci ce im nesto sigurno).
2. Odes u najblizu gvozdjaru i pitas koja je najveca sekira koju imaju, a onda kupis jos vecu od te =]. Vratis se lepo u mesaru i priupitas: `kome ces ti prste?`

Inace nisam nasilan lik ali odseko bi mu muda da je meni tako nesto rekao. Pa makar bio tri puta veci od mene.

Postoje nacini za obracunavanje sa bezobraznim likovima. Pre neku godinu je direktor onog lopovskog RV-a podvio rep nakon moje posete (posto su mi prethodno slali reketase za novac koji im ne dugujem). Naravno, pre toga sam tri puta pokusao da resim stvar na fin nacin i to dokumentovao.

Odakle si i koja mesara je u pitanju? Napisi mi u mejlu ako neces javno.
codeus ... 16.11.2013. 14:40 #526639

broj poruka: 4054

sta se zezas sa mesarima, vidis da mu fali koja satara u vugla

imas pisanu garanciju i fiskalni, lepo spakuj charke u kesu i posalji uvozniku .. mada malo ces duze cekati ako je proizvodjac `mangulica`

imarkovic @Sky 16.11.2013. 14:43 #526640

broj poruka: 19002
pa covece, tako ti i treba kad ne pitas za preporuku, skoro sam jeo fenomenalne cvarke i mere u gram pred tobom, display od vage oci da ti istera i jos pita `komsija, moze li koji gram vise?`..
A danas su moji i pravili cvarke pa sam popaso` i kantu svinjske masti, ipak bolje zdrava mas` nego masni cvarci

shkomi Mesar je hteo da ti pomogne 16.11.2013. 14:44 #526641

broj poruka: 852
Nisi shvatio. Mesar je procenio da bi pola kile cvaraka bilo stetno po tvoje zdravlje, pa ti je za tvoje dobro dao samo 300gr. A pošto je videoa si spreman da ubijes za tih 200 gr precutao je to i naplatio ti pola kile.

https://www.youtube.com/watch?v=m6kFCNsnQpQ

profil gde si uzeo 16.11.2013. 15:17 #526645

broj poruka: 351
naj bolji cvarci su iza dzamije

gilopile Re: strasno kakvih debila ima na svetu.. 16.11.2013. 15:22 #526647

broj poruka: 9459
Bas tako! Poznavajuci nase pravosudje, umesto maksimalnih 40, dobice 35god. i eto njega ponovo na slobodi za 20-ak godina. Nisam za smrtnu kazno, ali nekada se toliko iznerviram, pogotovo ako mi neko dira Skya, da bi mu sve udove i vrat slomio jednim udarcem, pa nek i lezim u zatvoru godinu dana za ubistvo...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: takvima ne treba zatvor takvima treba bejzbolka i udri!!
:: sva sreca pa zivim u malom mestu i toga kod mene nema jer se svi poznajemo i cak ti koji rade meni daju najbolje...jer znaju da sam(i moji naravno)posteni...i stalna smo musterija.kakav si prema drugima takvi su oni prema tebi.tako je kod mene u mestu
:: Asus CUcore 6770 1g
:: msi 870-c4
:: 2x2 kingston hyperX blu 1600mh
:: athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3
:: Hitachi 500g
:: lc600
SkyFire Hehe.. Dobri ste.. 16.11.2013. 18:08 #526675

Nadam se da sam vas u ovo vikend popodne malo nasmejao i razvedrio..
Tema je bila moja interpretacija parodije na sve vise lucidnih tema koje se pojavljuju na berzi.
Sve u tekstu je zapravo fikcija,neki su razumeli moj sarkazam neki ne..

Sve u svemu bilo mi je jako interesantno da citam vase komentare i vi ste meni ulepsali deo dana..

@luja-88

Eto vidis, poenta i jeste bila da vas nasmejem..
P.S.Ne brini druze,da mi se ovo stvarno desilo taj mesar bi zavrsio u mlevenom mesu odavno , nisam od onih sa kojim se treba zezati pogotovu ne na ovakav nacin kakvim sam ja opisao situaciju

U svakom slucaju drago mi je da ima ljudi koji imaju osecaj za pravdu i koji zele da pomognu , i to je lepo videti zaista obzirom u kakvoj zemlji zivimo i kakva je situacija a uostalom i kakvi smo kao ljudi generalno..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda<

Miskonius Eh kad bi Asus pravio cvarke... 16.11.2013. 18:16 #526677

broj poruka: 4420

Odma` bi mu poslali 10kg rinfuz samo da ga ne naljute
Ali jbg to ih ne zanima.
Kontaktiraj Spacemastera da krenu malo time da se bave, bolje da cedi cvarke nego da spamuje po forumima.
Industrija cvaraka je buducnost!
tortojed Re: gde si uzeo>>>Niskoprofilni je malo pogresio: 16.11.2013. 20:23 #526690

broj poruka: 10999
prica se da su LIGNJE najbolje, a i najjeftinije, iza dzamije, onoga dana kada se vrsi sunecenje..

:: naj bolji cvarci su iza dzamij
profil u pravu si 17.11.2013. 12:17 #526750

broj poruka: 351
zvacu te lignjojed

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs