Treba da kupim jedno 7-8 metara drva za ogrev pa pošto to u životu nisam kupovao treba mi savet gde ovde u BG-u da nađem najbolju ponudu sa prevozom. Hvala
Par pitanja. Na šta se greješ? Sedam metara drva nije baš malo a možda bi ti bila bolja solucija par tona uglja i recimo 3-4 metara drva (pod uslovom da imaš gde da držiš ugalj).
Ljudi koji prodaju drva uglavnom i prevoze ista, video sam u poslednjih mesec dana gomilu kamiona sa juga Srbije kako nose drva po okolnim naseljima. Prevoz ne bi trebalo da predstavlja problem.
Za cenu zaista ne znam pošto ne kupujem drva već ih sečem. Jedini savet koji mogu da ti dam je da probaš da nađeš cerovinu, veoma kalorično drvo, odlično za grejanje. Gledaj da drva budu suvlja jer ako su sirova ima da čistiš peć svake dve nedelje jer će čađ da se hvata nenormalno.
probaj na zvanicnim stovaristima zato sto ovi obicno kradu od 10m dodijes plafon 7 tako je makar kod mene u kraju A sto kaze ilicstefan svi sto prodaju iprevoze u lokalu (uracunato u cenu) cena je 4000-4500 rsd po metru
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.