E ovako, pise mi da je puna particija `D`, odnosno da mi je od 193gb popunjeno 185gb. Kada sam usao da vidim sta mi toliko zauzima ispostavilo se da ustvari svi folderi zauzimaju samo 50gb. Mislio sam da imam skrivenih foldera ali nije ni to. Zna li neko sta se desava? :/
``Kada sam usao da vidim sta mi toliko zauzima ispostavilo se...``
30.09.2013. 11:45
status: user broj poruka: 10999
Usao, kako...gde...? Preko win explorera? Sta je sa ``folder view``? Jesi li cekirao ``show hidden files and folders``? Vidi sta kaze total commander. Takodje: Saleen filepro.
Veoma je moguce da je neki virus. Isao sam breko backup-a i vratio odredjenu memoriju, i sad fali oko 40-50gb. Sve sam cekirao, mislim da nije to. Jel moze malo detaljnije to sa komanderom i filePro, nisam bas strucan, pa ne znam sta treba da radim :)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.