druze moj ti je savet da se manes tus kabine mote iskustvo je jako lose a i gledajuci tus kabine kod drugih ljudi slinuo sam je posle godinu ipo,placena oko 400e,ima da nepricam sta sve znaci ful oprema kad sam je ugradio odma posle svadbe inace uslov moje supruge da se vencamo i da dodje da zivi kod mene :-) bilo je odusevljenje znaci izgledala fenomenalno uz novo napravljeno kupatilo vrh. medjutim posle godinu dana nastaju problemi ,mlaznice se usled nase kvalitetne vode zapusuju,nerviram se al reko ajde nema veze resicu elektronika usled vodene pare pocinje da zeza,nema veze ali brate staklo je iz meseca u mesec i pored ciscenja pocelo da se muti da dobija onako mlecnu boju takodje usled kamenca,ubi se zena ribajuci al dzaba,pokaja se i ona,dao sam je vise od upola cene nize samo da je skinem s qrca,uzeo sam da kazem blago ugaonu kadu,koja je iste duzine kao i klasicne samo ima prosirenje sa jedne strane i mesto za sedenje i brate shvatio da nema bolje ,na pomenutom mestu sedim ja a mesto dole je rezervisano za suprugu ako me razumes :-) a u tus kabini nemozes da mrdnes :-) ako ti prostor to dozvoljava to ti je moj predlog
Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
u tus kabini se prave zenska deca,a u kadi muska,pa ti vidi xexe
Phenom IIx4 955/Asus M5A97 PRO/Sapphire HD 6870/Seagate 1TB/Black Shark 8GB/1866MHz/LC Powe LC6650GP3/NZXT Lexa S Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka...neki ljudi na ovom forumu ce se sigurno prepoznati
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.