Bole me brige da li ce se ljuti neko a li malo mi muka od raspravljanja intel ili amd ili nvidia ili amd itd... Pa rekoh da se malo ispricamo ko sta tj gde radi kakve mu plate,kolege,uslovi rada i slicno,pa ako neko ima nesto da podeli da razmenimo iskustva :) Moj slucaj je sledeci,zavrsio sam tehnicku skolu Programer NU-masina,radim 10 godina u opstini Valjevo kao maticar(sto se vodi kao visi referent) imam platu od 28.000 rds,sto se tice samog posla nije nista tesko ali su ljudi tj kolege i koleginice toliko zlobni i odvratni da nemam reci,svi sve ogovaraju,tuzakaju i namestaju!Ja sam imao iskustvo za ceo zivot,koleginicu koju svaki dan malte ne vozim kuci namestila mi sranje dok sam bio na bolovanju da sam dobio 6 meseci po 35% od plate!Bash joj hvala,jos sranje nije bilo moje ali sam bio idealan da mi se podmetne pogotovu sto nisam biop tu! :) Pa vozi o5 koleginice....mozda je to sto je udovica a ja je nisam obradovao o tome nisam razmisljao :) GROUNDING VISION 7 HDMI 37inc CPU:AMD Phenom II B55 x4 3.8GHz MB:ASRock 870 extreme 3 RAM:4GB DDR3 1600MHz OCZ Platinum GPU:MSI GTX460 1GB DDR5 256bit OC HDD:WD 160GB SataII LC Power 600H-12 CM Elite 322
Definitivno si zakazo - koleginica se vozi i misli ```oce l` da trazi...
31.05.2013. 14:25
status: user broj poruka: 10999
il` jok!?``. ``Eve, cim zatrazi `ce mu reknem: ma ne moze, bre, ne moze...brez gumu...idemo u sumu...`` A ti - nista. Vozis je, vozis, umesto da se parkiras u gustu `ladovinu, sas senke i dzbunje...
Jesi li ikada razmisljao zasto je ovoliko lezbejki oko nas? Sve se ljube, vataju, k`o sancim - kako ti lepo stoji bluza, daj da gu pipnem...ce dodjes kod meneka veceras, ti pokazem moji novi brushalteri iz Viktorija`s secret...
Znas li kako glasi najnoviji marketinski slogan za dildo proizveden od pomenutu firmu? http://url.ie/hjcg
reče neko pametan. Ja jednom umal da nadrljam zbog jedne ružne, pijane velšanke. Em što je bila ružna, em mrzim žene pijanice, probao da je se otresem (i još sam bio u ozbiljnoj vezi sa drugom) a ona me optuži za uznemiravanje i polnu diskriminaciju ali kada su je videli odmah su meni poverovali.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.