Pa napravi ga sam, a ako neces sa time da se bakces telefon u ruke i zovi sve zive prodavnice redom dok ti neko ne kaze da imaju taj kabal, trece nema...
Gigatron i modulus preskoci, imam ih na skajpu, kazu nemaju.
Ne znam ni sta da im kazem kada ih budem pozvao kako se zove taj kabl? Ok hvala ali evo zvao ortaka,rekao mozda on zna i rekao mi je da proverim jednu radnju zauzeta im je linija zvacu ih kasnije..
:: Pa napravi ga sam, a ako neces sa time da se bakces telefon u ruke i zovi sve zive prodavnice redom dok ti neko ne kaze da imaju taj kabal, trece nema.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
I imam jos jedno pitanje a tebe sto sam uzeo onu graficku,za sada sam igrao samo 2 igrice BBC3 i Sim City ovaj najnoviji sto sam uzeo i kod BBC3 sve je super kartica sljaka,nego problem je kada udjem da igram SC onda iz nekog razloga posle nekog vemena desava se sledece..
Recimo dok igram desava se da se ekran mislim slika koju gledam izlobici ali ne cela nego na nekim mestima i traje manje od sekunde ali nervira, isto tako se poradicno desava i naravno kartica se dere koliko je toplo...
I onda posto na kucistu imam ventil od 22mm ja ga ukljucim i naravno smiri se kartica i ovo sto mi se desavalo se i dalje desava ali redje,i graficka radi tise sada ...
Ali zbog cega se desava to izoblicenje slike,isto tako kada problizim kameru slika ume da se smrzne na nekoliko sekundi pa odmrzne.. Kada mi je na Ultra podesavanjima sve a kada stavim sve na Low onda nema toga nicega...
Koja kartica je u pitanju i kolika je realna zahtevnost za taj sc? U kom smislu ti se izoblici slika? Da li se to desava samo u toj igri ili takodje i u ostalim igrama?
Pa ne u BBC3 mi je sve super,Pa znas kako izoblici vise kao da neke tacke ko kocke koje su braon ili skoro tamne preko gornje trecine ekrana i desava se ovako, zamisli ko da uzmes noz iseces neki deo slike pa preklopos sa drugim delom slike ... pa se sve izmesa ...
Ma ako je samo ta igra u pitanju to je neki problem do nje licno. Da karta brljavi i da ona ima problem odmah bi ti se to ispoljilo na svim drugim igrama. Cekaj neki patch, sta da ti kazem.
Inace pali pod obavezno vsync da ti karta ne ide preko nepotrebnih 60 frejmova i tada ti se javlja to pregrevanje garant jer ti stalno nepotrebno radi na 100% gpu usage. Ako nema u igri imas u katalistu.
Da upravu si kada sam izlazio iz igrice sve je bilo na maks u Katalistu ali isto tako je i na BBC3 :/
Nema u igrici taj vsync ali probacu na Katalistu to da namestim da vidim kako ce da reaguje..
:: Ma ako je samo ta igra u pitanju to je neki problem do nje licno :: Da karta brljavi i da ona ima problem odmah bi ti se to ispoljilo na svim drugim igrama. Cekaj neki patch, sta da ti kazem. :: :: Inace pali pod obavezno vsync da ti karta ne ide preko nepotrebnih 60 frejmova i tada ti se javlja to pregrevanje garant :: jer ti stalno nepotrebno radi na 100% gpu usage. :: Ako nema u igri imas u katalistu :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.