NE DAMO KOSOVO I METOHIJU! Izadjite na trgove svih velikih gradova i pomozite vladi da donese PRAVU odluku. Ne damo za zrno secera kolevku SRBIJE. Ne treba nam Evropa koja ce stalno da nas ucenjuje! Trazimo od vlade da ne prihvati robovske uslove. SRBI AKO DANAS IZGUBIMO KOSOVO, IZGUBICEMO SRBSTVO. Navijaci Zvezde i Partizana udruzite se i jedanputa navijajte zajedno za Srbiju. Jer samo ovde ste na svome kamenu, u svakoj drugoj drzavi ste gradjani drugog reda. NE DAMO KOSOVO I METOHIJU. - PROSLEDI DALJE -
Ja koliko znam sem manastira, crkava, bitke koja je bila 1389 i pozamašnog rudnog bogatstva nema ničeg važnog.
Koliko znam Srbija je nastala negde u 8. veku nove ere (ako se dobro sećam istorije 6. razreda) i prvobitno mislim da Kosovo nije čak bilo ni naše. Tek kasnijim osvajanjem mislim da je pripojeno tadašnjoj Srbiji.
To je već poodavno rešeno između Albanaca i Amerike i mi tu nemamo više šta da tražimo, samo džabe šaljemo i pomoć i resurse jer su tamo ostali većinom starci koji tvrdoglavo drže taj delić.
Eno celog Banata koji je maltene prazan, eno celog juga Srbije koji je prazan. Bolje neka se lepo povuku i neka ostave srpstvo po strani, jer bez ljudi nema ni srpstva. Takva je situacija, i mislim da bi bilo pametnije da se sada povučemo i da gledamo kako da se izvadimo iz ovog blata u koje smo pali.
A za manastire se ne brini, niko to neće da dira, zaštitio je UNESCO, ako nešto pokušaju čeka ih kazna.
Ovo ti je, mozda, stoti nalog, ali slabo si naucio i sa onih prethodnih
07.04.2013. 20:32
status: user broj poruka: 10999
99, buduci da se pozivas na ``navijace Zvezde i Partizana``. Dobro da nisi pomenuo navijace kluba Rad. Na sta zapravo ciljam? Pa, ti ljudi se tuku i ubijaju medjusobno (spremni su, i zaista to i cine) i mrze jedni druge vise nego (ino)strane klubove i navijace tih klubova. Kakav to patriotizam ocekujes od nekoga ko je spreman da sa zadovoljstvom nasrne na svoga sunarodnika/sugradjanina/prvog komsiju i da ga ubije zapaljenom bakljom, bombom, nozem, pistoljem...samo zato sto ovaj navija za ``protivnicki`` klub ili je policajac u civilu, koji postupa u skladu sa svojim obavezama prilikom obezbedjivanja fudbalske utakmice?
Ako si ti licno video Kosovo uzivo, ja se obesim, i ako imas vise od 20 godiina, takodje se besim Spominjes navijace kao neku bitnu grupu u bilo cemu?! Toliko o pameti...
aj malis ti lepo po sladoled i lize i gledaj malo crtace ,a mani se bajki o kosovu ,e lepo si mu rekao Dex.Sto se tice kosova prosao je pored njega ako je isao na more u Grcku ili C.G.i video malo na netu u onim napaljenim home made spotovima `VELIKIH SRBA` sto za bozic poseku pola sume,za slavu naprave Karneval, a od Kosaova prave mit kao da ce cela srbija da nestane ako priznamo ono sto je pola sveta priznalo.Ljudi idu na MEsec i gledaju kako da coraju rudna bogatstva sa asteroida ,a klinci i idioti u Srbiji jos vode Kosovski boj.KOLKO JE TUZNA OVA NASA SRBIJA
ti sa 100naloga da imam 15 godina pa ajd da me lozish....
Ovo sto rece Drasko014 za bozic i novopecenih vernika prosto me dodje sramota sta rade, poveo sam decu za prosli bozic a imao srecu da svoju devojcicu spasem budale koja je divljala karucima trotoarom, bukvalno sam u poslednjoj sekundi devojcicu grubo uhvatio za majcu (ledja) i silovito povukao nazad dok je budala projurila karucima!!! Lik za karucima je video sta je uradio al ga zabole patka, bilo je vise mangupa ne vredi ulaziti u konflikt, budalu znam i srescemo se !
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.