nekoga ko može da kupi-naruči robu iz Amerike. Tačnije potrebno mi je ovo http://www.skate-buys.com/ladrquousk.html Hoću da kupim devojci za rođendan, a ovde u Bg-u nema da se kupi. Svakako ću se pošteno odužiti.
Ja imam ortaka u USA koji moze to da kupi i da mu stigne na kucnu adresu tamo, ali za transport do Srbije e za to vec ne mogu da kazem kako ce se i koliko skupo zavrsiti.
Ne znam sta da ti kazem, nisam to nikada radio. Ja mogu da narucim da njemu stigne na kucnu adresu tamo u USA. A odatle da ovde stigne kao poklon ili sta vec, da zaobidjes carinu, sto inace ne bi moglo da ti radnja iz USA salje direktno, boli ih dupe da ti cine bilo kakvu uslugu naravno.
E sad, to moras sam da se raspitas kako ide, ili ce se javiti ovi sto su narucivali nesto iz USA da pomognu.
A najlakše je da probaš u komšiluku tj u Mađarskoj, jer ako ne potrefiš veličinu, biće skuplja pita od tepsije prilikom vraćanja robe nazad u USA. Ne bi bilo loše da pročačkaš i po forumima roleraša jer neko od njih sigurno zna gde ima kod nas.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.