Izuzetno je tesko predvideti ``realnu`` cenu alkoholnih pića - raspon
21.03.2013. 23:58
status: user broj poruka: 10999
je velik zbog velikog broja cinilaca koji na cenu uticu. Pre svega, pitanje (pitanje svih pitanja) je - kome, zatim - gde? Ovde, u Srbiji? Na trzistu EU, Rusije, Istoka...? Kako? Preko nekog online sistema (eBay i tome slicno) ili...?
Ma stavi 100E pocetnu na aukciji pa dokle dogura. Najbolju cenu ce odrediti bas onaj koji bi zeleo da ima u kolekciji takav mator viski. Mada, nije bas neka retkost....Ili ga stuci sa drugarima u nekoj specijalnoj prilici i to ti je to:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ovde to neces prodati, barem ne za pare za koje se nadas.
Ko kupuje online pice kod nas?!
Taj ko ima para da daje pare na 30 godina stare i vredne kao stvari/pice taj ode u exkluzivni zvanicni podrum pica i kupuje original 100% a ne od nekog ko zna kog preko neta ko tvrdi da je kao original i da je kao staro 30 godina.
Ne kazem da lazes nego tako razmisljaju ljudi koji imaju pare za te skupe i egzoticne stvari.
Svaka roba ima svoga kupca ili ste vi zaboravili koliko smrdljivo bogatih ljudi ima u Srbiji.
Kad sam bio zadnji put u BG-u, bio sam kod lika koji radi adaptacije stanova i sa njim sam bio u jednom stanu na Novom Beogradu.
Lokacija nista posebno, u zgradi imas 4 stana, svaki je oko 100 kvadrata, e sad najbolji deo: Lik je kupio stan za 400K € i ulozio jos 600K € za adaptaciju, samo je jedan prekidac za svetlo kostao 30k €
Pa sta je onda i 1K € za viski?
Ja bi to roknuo na KP ili Limunadu/kupinu sa 500€ pocetna, pa ko da vise.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.