Ma nisam ogorcen, nego meni ovo nije nesto zanimljivo, niti dajem previse paznje, a samo kazem da je neka prosecna devojka a ne ova simpaticna uopste ne bi bilo interesantno nikome sto neka devojka uopste voli igre ili hardver.
:: Da je neka gadna riba pljuvali bi je na sva usta, :: a samo zato sto je lepuskasta onda je super i strava sve sto radi.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Stvar je u tome da isto to sad radi sto radi samo je neka debela ili ganda svi bi je pljuvali kao idi smras mani se igara debela i slicno. Ne brukaj gejmere bla bla, a ovako cak i da ne zna da igra , nema veze, lepa je. Ako me kapiras.
Upravo to! Ne samo što je slatka nego ima i solidan `Hardware`. :D Ima klip u kojem priča o poreklu, ma 100% je iz srbije, Melanija naša. :D
Aj sad da nađemo neku debelu gadnu da joj ogadimo život! HAHAHA šalim se naravno...
:: Devojka je simpaticna, slatka je, slazem se :: :: Stvar je u tome da isto to sad radi sto rad :: samo je neka debela ili ganda svi bi je pljuvali kao idi smras mani se igara debela i slicno :: Ne brukaj gejmere bla bla, a ovako cak i da ne zna da igra , nema veze, lepa je :: Ako me kapiras ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.