Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Teksas Holdem u repa problem....
STRANA 1 OD 1
caranovic Teksas Holdem u repa problem.... 10.01.2013. 10:02 T51213

status: user
broj poruka: 434
Pozdrav drugari, molim za misljenje! Situacija: igra se u drustvu(nas sestorica) 100 din po coveku partija. U jednom od deljenja desava se sledece-ostajemo nas dvojica(delilac i ja u duelu), delilac otvara 4. zajedničku kartu(turn) posle cega mu ostatak karata, spila, pada na pod-ovaj do njega skuplja karte-delilac kaze:`... da nastavimo nisam video niti jednu....`. Ja sam zahtevao da se ruka ponisti, svi su dreknuli na mene kao da sam pao sa marsa (meni karte na turn-u nisu isle na ruku, protivnickom igracu jesu ali niko od nas nije na kraju saznao sta ce da desi na riveru). Posle krace prepirke i bez rivera delilac mi gura sve zetone a ja mu ih vratih....bila je lepa kinta. Molim za misljenje, kako pravila i sta kazu u ovakvim situacijama? Hvala unapred, Milos.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @caranovic 10.01.2013. 11:37 #467359

broj poruka: 17093
Nisam strucnjak, ali realno treba da se ponisti/ponovi.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
Mis: Mx518
Del<

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 10.01.2013. 11:48 #467366

broj poruka: 9459
Naravno da treba da se ponisti, jer je postojala mogucnost da vidi neku od karata.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs