Pesma je obican gay house. Film je ok, nista posebno.
Ako gledas u tom zanru lude zurke onda je sasvim dobar. Mnogo dupeta i sise raznih klikni su 70% filma, ako si mladji, kapiram zasto ti je film odlican :)
Ovo je od prilike kao moj odgovor sinu pre par dana kad me je pitao koji je najbolji, najgledaniji film na svetu... naravno decko ne shvata da je to stvar ukusa... Pocnem ja da mu nabrajam filmove: Aladin, Ben Hur, Planeta Majmuna, Arabije, Kleopatra, Sutjeska ( i razne druge koji su gledani po aziji pogotovu oni sa tematikom NOB-a )...
Sta ces mladunac misli da je svet poceo od njegovog rodjenja...
Silno je bio razocaran kad je shvatio da LOTR i Star Wars nisu najgledaniji svih vremena sto ne znaci da nece postati kako vreme ide...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pesma je obican gay house. Film je ok, nista posebno :: :: Ako gledas u tom zanru lude zurke onda je sasvim dobar :: Mnogo dupeta i sise raznih klikni su 70% filma, :: ako si mladji, kapiram zasto ti je film odlican : :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.