Zamolio bih za informaciju koja menjačnica u Nišu daje najpovoljniji kurs i gde može da se promeni veća količina evra. Može i na mail, da ne bi bilo ovde reklamiranja. Hvala unapred
Ja u banci kad menjam, uvek mi je najpovoljnije, nego li u menjacnici. Proveri kurs u nekoj od banaka pa ces se uveriti. Inace, manje - vise je svuda po menjacnicama isti kurs. Skoro sam menjao neke dolare i u banci na 100 dolara sam dobio 400din vise nego u menjacnici. Najbolje je da proletis i proveris par menjacnica i par banaka i vidis gde ti je najpovoljnije. Ne znam, ali kazu da je ujutro do 11h euro po bankama nesto povoljniji nego po podne. Nisam 100% siguran, ali sam cuo od par likova i ne bi bilo lose da i to proveris.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.