Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Najbolji burek u Beogradu?
STRANA 1 OD 1
Taliban Najbolji burek u Beogradu? 22.12.2012. 16:47 T50907

status: user
broj poruka: 60
Od kako sam poceo da radim kao terenski radnik za volanom provedem po 10h na dan dorucak mi je u pekari u 99% slucajeva.Promenih dosta pekara ali nigde ne nadjoh kvalitetan burek buduci da kruzim kroz ceo grad ae preporucite neku pekaru koja pravi pravi burek a ne ove hartije od bureka.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Kao velika izelica, smatram se visikokvalifikovanim da ti odgovorim: 22.12.2012. 19:15 #463449

broj poruka: 10999
ul. Visokog Stefana (29. Novembra) deset metara od ukrstanja sa ulicom Dzordza Vasingtona, prema Trgu Republike. Desna strana ulice (racunajuci da se kreces prema Trgu Republike). Pite izuzetnog kvaliteta (sir, meso, pecurke, zelje) i prvoklasne urmasice...

I ne samo da je problem sto vecina burekdzinica proizvodi ``papirne`` pite i burek, nego su im kore debele i tvrde kao djon. U pomenutoj pitari/burekdzinici, jednostavno se tope i traze od tebe da kupis jos, jos, jos...

Broj2, po kvalitetu: pocetak Dusanove ulice, tacno preko puta kafane pevaca Dzeja (dvadesetak metara daleko od ugla Dusanove i Tadeusa Koscuska). Znaci, na desnoj strani Dusanove ulice, racunajuci da se kreces prema ulici 29. Novembra (Visokog Stefana)... Pazi da ne pogresis - u blizini pitare nalazi se jedna pekara/svastara, koja nudi kojesta i nista uz burek i pite (pize, sendvice...). Nije ni za ``k``...
U ovoj pitari prave i odlicne baklave i kadaif...
Zdebeli 22.12.2012. 19:55 #463469

broj poruka: 1383
Pekara Trpković, ima jedna blizu specijalnog suda, a mislim da ima i na Slaviji.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Burek... jedino toga nema u Maliziji... 23.12.2012. 11:17 #463590

broj poruka: 7769
Prvo mesto Makenzijea pekara povise (preko puta) novog Oraca a odmah do Maxi-ja pizza burek keva, neki ga ne vole ali meni se svidja...

Drugo mesto sa dobrim nazovimo to burekom mada je pita, je stanica pre studentskog trga preko puta pekare taze je jedna radnja gde prodaju PITE...
Za nekih 15 meseci rada u firmi na studentskom trgu sam nabio 12kg ot tih pita s` meseom i krompirusa, ubise me nacisto...

Trece mesto je pekara Andjelko u Balkanskoj ulici (donji deo ispod `tuznog centra`) tako burek razvaljuje, a ima i onaj sa jabukama... sat vremena pre zatvaranja je sve ½ cene...

Mesta su poredjana RANDOM a ne po kvalitetu proizvoda...

Samo jedinu stvar ne volim u pojedinim pekarama prodaju jogurt u casama a kad je to jos jogurt mlekare `granice` e onda mi se smuci... ako hocu kiselo mleko (jer taj jogurt je gu`s ko kiselo) kupim kiselo mleko ako hocu jogurt hocu da to bude kravica po mogucstvu ½ litre ne zelim da skrtarim na jogurtu ima taj burek/pita lepo da se zaliva a ne da ostane suv pa da mi se prispava pre nego izadjem iz pekare...

Burek s jabukama je iznimka, njega tamanim na suvo... pa makar zevao ostatak dana...

Tomato Republic Of Serbia !!!

uroshnet Ima 24.12.2012. 08:12 #463781

broj poruka: 1033
u Zarkovu, na stanici 58,88 na pocetku Vodovodske pekara se mislim zove Milica, najbolji burek koji sam ikada jeo, a prosto se zabezeknem kad u nekoj pekari uzmem burek, a ono samo zguzvana novina umocena u ulje, mislim takvog je ukusa.
I ja radim dosta po terenu i mnogo sam pekara promenio, Ova je jedna od boljih. Isto imas na Banovom Brdu pekaru LuLu (mislim da se tako zove) preko puta City hall-a, ima dobar burek, a i sve ostalo sto sam probao je super.

ASUS M5A99X EVO
Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz
CM 212 EVO
Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz
MSI TFIII GTX 660 2GB
ASUS XONAR DG
CM GX550

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs