Nisi napisao ono sto je najbitnije - KOJI MATERIJAL hoces da lepis...
20.11.2012. 19:48
status: user broj poruka: 10999
i u kojem ``okruzenju`` (telo hladnjaka za chipset na maticnoj ploci, poklopac/obloga nekog uredjaja, retrovizor automobila/motocikla...).
U svakoj ozbiljnoj prodavnici delova za automobile mozes da kupis univerzalni dvokomponentni epoksidni lepak ``Bison``, koji lepi prakticno sve materijale (izuzev nekih varijanti teflona).
Tecni metal takodje mozes da nadjes u ovom prodavnicama (taj materijal se cesto koristi za popravku delova motora).
epoksidni lepak sam mislio... probushio sam isparivach u frizhideru -_- ne pitajte me kako.... gledao sam u ap-sportu ne stizhe im vec neko vreme, obishao josh par prodavnica i nije bilo.. bash chudno, ranije ih je bilo svuda
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.