Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
pomagajte!1
STRANA 1 OD 1
p4YS3r pomagajte!1 20.11.2012. 17:39 T50312

status: user
broj poruka: 66
ljudi treba mi hitno tecni metal, nebitno koji proizvodjach, mozhe loctite... ma bilo koji samo da je prodavnica u beogradu :[
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zdebeli 20.11.2012. 19:17 #455397

broj poruka: 1383
Sta je tecni metal? Jel mislis na lepak koji se stavi na srafove da se ne bi odvrtali?

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Nisi napisao ono sto je najbitnije - KOJI MATERIJAL hoces da lepis... 20.11.2012. 19:48 #455409

broj poruka: 10999
i u kojem ``okruzenju`` (telo hladnjaka za chipset na maticnoj ploci, poklopac/obloga nekog uredjaja, retrovizor automobila/motocikla...).

U svakoj ozbiljnoj prodavnici delova za automobile mozes da kupis univerzalni dvokomponentni epoksidni lepak ``Bison``, koji lepi prakticno sve materijale (izuzev nekih varijanti teflona).

Tecni metal takodje mozes da nadjes u ovom prodavnicama (taj materijal se cesto koristi za popravku delova motora).

p4YS3r ..ma na 20.11.2012. 21:56 #455448

broj poruka: 66
epoksidni lepak sam mislio... probushio sam isparivach u frizhideru -_- ne pitajte me kako.... gledao sam u ap-sportu ne stizhe im vec neko vreme, obishao josh par prodavnica i nije bilo.. bash chudno, ranije ih je bilo svuda
tortojed Eno ti Bison-a u prodavnici auto-delova koja se nalazi otprilike na 22.11.2012. 01:04 #455733

broj poruka: 10999
sredini ulice Cara Dusana, preko puta neke sredje skole (cini mi se, gimnazije)... Pakovanje je kostalo oko 500 dinara, letos, kada sam ga ja kupio...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs