Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Zasto secka???
STRANA 1 OD 1
5Ronic Zasto secka??? 16.11.2012. 13:23 T50249

status: user
broj poruka: 282
Do pre neki dan sam normalno radio na kompu, a onda odjednom mi se desavaju cudne stvari: Zaledi mi se ekran na 5-10 sekundi, pa onda igre mi seckaju (npr. na tenkovima najvise secka, a frejmovi su oko 40-45 kao i dosada, nba2k13 secka kao blesav, pes takodje), treba mu citav minut da digne sistem... Uradio sam update svih drajvera, proverio temp. i skenirao sistem i uradio test harddiska u sentinelu i sve je ok! Dal da radim sistem ili nesto drugo? Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gogi1 Re: Zasto secka??? 16.11.2012. 13:34 #454431

broj poruka: 2076
Promeni SATA kablice, meni je pomoglo. umeju da zezaju, simptomi su i meni bili zamrzavanje po nekoliko sekundi, a neki put nije ni mogao da se odmrzne.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

:: Do pre neki dan sam normalno radio na kompu, a onda odjednom mi se desavaju cudne stvari: Zaledi mi se ekran na 5-10 sekundi, pa onda igre mi seckaju (npr. na tenkovima najvise secka, a frejmovi su oko 40-45 kao i dosada, nba2k13 secka kao blesav, pes takodje), treba mu citav minut da digne sistem... Uradio sam update svih drajvera, proverio temp. i skenirao sistem i uradio test harddiska u sentinelu i sve je ok! Dal da radim sistem ili nesto drugo? Hvala unapred
::
Pisko HDD 16.11.2012. 16:24 #454463

broj poruka: 6648
Pvri sumnjivac je hdd (i kablovi do njega spadaju u tu sumnju). Prover funkcionalnost diska.

Budale računaju na sreću.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs