Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Prosto da ne veruje covek!
STRANA 1 OD 1
Jamire Prosto da ne veruje covek! 19.09.2012. 18:46 T47675

status: user
broj poruka: 1096
Cuveni http://www.benchmark.rs/ vec 3 acount sto mi je banovan! Zbog herovana tmao nekog idiota! Pravi acocut banovan zbog pravila koji nije navedno u pravila foruma nego je otvorena kao tema i tu je nagleasno da ne sme vise od 11 stavki da se stavi na oglasima!
http://forum.benchmark.rs/faq.php?faq=faq_forum_rules#faq_faq_forum_rules_special
Druagi acount mi je zamrznut jer doticni gospodin nije hteo da mi kaze sto sam banovan dok mi nije video drugi account sa istim oglasom ali mi je pobrisao neke delove oglasa i tada se udostojio da mi kaze za to pravilo foruma!
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?289506-Komp&highlight=komp

3 accoutn jutros napravim reko da probam da stavim ostalo mi jos 9 kompova i neke igre!
Stavim 8 kompova sa rednim brojevima kao na slici koju sam postavio a na slici ide 11 brojeva. oglas je bio ziv celo prepodne dok doticni nije video oglas na forumu! A taj isti admin mi je nudio mizernu temu za sve kompove! Cenu od po 100-120 eura po kompu sa monitorima! Posle 2 dana sam popio ban!
Zanci muka mi je vise a milsim da ima i ovde naparavljen account. Zbog toga i ovde pisem temu ne tamo da mi je nebi obrisao! Gedza mu je nick!

Kakvih nas ima dobro smo i zivi!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zdebeli 19.09.2012. 21:34 #442530

broj poruka: 1383
Ko zna mozda su te zbog pravopisa banovali.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Jamire Jel ti ... 19.09.2012. 21:43 #442531

Nemas nikog drugo pa si naso mene!
tortojed Nemoj da se ljutis - osnovni smisao teksta je jasan, ali neki detalji 19.09.2012. 22:11 #442546

broj poruka: 10999
su potpuno nerazumljivi, iskljucivo zbog ortografskih, sintaksnih i gramatickih gresaka (herovana tmao...acoutn (account?)...temu za kompove...nagleasno...zanci...).
Dakle, kolega Zdebeli te ne zeza, nego ti dobronamerno sugerise da pazis kako pises.

Jamire Sta reci! 19.09.2012. 22:48 #442555

Unapred zahvaljujem!

Znaci da Admini koriste form u svoje svrhe ako me se svidjas ostajes ako ne kick, ban i ostale gluposti! O tome se radi ne o pravopisnim greskama kao sto ti navodis a do njih je doslo zbog isuvse nervoze posle 3 bana! Jer nisam hteo da mu prodam kompove po toj ceni !
tortojed E, to nije lepo od njega (ako je tako kao sto kazes). Druzi se ti 19.09.2012. 23:23 #442570

broj poruka: 10999
radije sa nama (Berza). Ima i oglasa...

gilopile ... 20.09.2012. 00:30 #442580

broj poruka: 9459
Ma boli te djole, mislim oko cega se nerviras. Ne`s ti, tamo neki benchmark.rs....i neki lik te banouvao...iskuliraj...

Nego, vidim imas mnogo lepija racunarcici, daj jedan `vamo.) Neces ni da primetis da fali jedan, he,he...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Jamire Heheh 20.09.2012. 00:44 #442584

Hocu,hocu ali uz adekvatnu novcanu nadoknadu!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs