3 accoutn jutros napravim reko da probam da stavim ostalo mi jos 9 kompova i neke igre! Stavim 8 kompova sa rednim brojevima kao na slici koju sam postavio a na slici ide 11 brojeva. oglas je bio ziv celo prepodne dok doticni nije video oglas na forumu! A taj isti admin mi je nudio mizernu temu za sve kompove! Cenu od po 100-120 eura po kompu sa monitorima! Posle 2 dana sam popio ban! Zanci muka mi je vise a milsim da ima i ovde naparavljen account. Zbog toga i ovde pisem temu ne tamo da mi je nebi obrisao! Gedza mu je nick!
Nemoj da se ljutis - osnovni smisao teksta je jasan, ali neki detalji
19.09.2012. 22:11
status: user broj poruka: 10999
su potpuno nerazumljivi, iskljucivo zbog ortografskih, sintaksnih i gramatickih gresaka (herovana tmao...acoutn (account?)...temu za kompove...nagleasno...zanci...). Dakle, kolega Zdebeli te ne zeza, nego ti dobronamerno sugerise da pazis kako pises.
Znaci da Admini koriste form u svoje svrhe ako me se svidjas ostajes ako ne kick, ban i ostale gluposti! O tome se radi ne o pravopisnim greskama kao sto ti navodis a do njih je doslo zbog isuvse nervoze posle 3 bana! Jer nisam hteo da mu prodam kompove po toj ceni !
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.